"Kruunupää"


Oliskohan tällä silkkiuikulla tässä pesä? Ainakin se hyvin tiiviisti tuossa kasalla kökötti. Kuvattu Vanajavedellä eilen illalla klo 19.35. Aurinko ei tälle puolelle enää paistanut, vaan vastarannalle. Ihan kyllä silmissäni näen sen ihanuuden, miltä kuvat olisivat ilta-auringossa näyttäneet! No, ei voi mitään.
P.S. Minulla on jotenkin puhti pois. Yritin tehdä tunnin puutarhatöitä, vaan se oli kyllä kun hidastetussa filmissä. Eilinen iltakävely ja tyttären synttärijuhlien järkkääminen taisivat tästä mammasta viedä totaalisesti puhdin. Vielä pitäisi pihalle mennä tunniksi hommiin.  Illalla toivon mukaan pääsen lukemaan blogien postaukset ja heittämään tervehdyksiäkin!

Kommentit

Saila sanoi…
Hyvää äitienpäivää sinne!
Upeat kuvat, itse tykkään kovasti miten vielä iltavalossa oleva kohta heijastuu vedestä.
E. Salonen sanoi…
Hienoja kuvia! Viime vuonna näin yhden silkkiuikun pesän, mutta tänä vuonna en ole niitä nähnyt.
Pasi Lepola sanoi…
Erinomaista, hienosti tuo irokeesi jatkuu taustan heinissä! Vielä kun olisi ollut hieman enemmän valoa, mutta hyvähyvä!
Suvikummun Marja sanoi…
Kyllä on kaunis lintu ja kauniit kuvat!
Pessi sanoi…
Upeat uikkukuvat! :) Tulevaksi viikoksi on luvattu aurinkoista keliä. Puhtia sinulle uuteen viikkoon!
Tillariina sanoi…
Mies tuli auttamaan ja niinpä me viihdyttiin pihalla töissä ennätykselliset 4 tuntia. Tulikin paljon, paljon siistimpää! :)
Tiitsa sanoi…
Hyvät kuvat ja vielä paranee kun klikkaa isommiksi. Varmasti ilta-aurinko olisi tehnyt hyvää, mutta näissä on tummien kevätiltojen tunnelmaa.
Marru sanoi…
Upeat kuvat ja pesältähän se vaikuttaa :))
wau,upeat kuvat!! Munhan täytyy lähteä sun jalanjäljille. Olen noita polkuja kulkenut useinkin. Pitäisikö mennä aamuauringolla ;)