Muurahaisia


Nyt tajusin tässä yksi päivä, että muurahaisia ei ole juurikaan tullut kuvattua. Nyt tiedän parikin kekoa tässä ihan kodin lähellä. Täytyy korjata asia. Tämä kuva on otettu 21.4. ja jotenkin unohtunut kansioon. Mä luulen, että nämä juttelivat siitä, miten kuljettaa tuo neulanen keolle! 

Tässä toisessa kuvassa kekoon oli tipahtanut käpy. Jos olisi ollut aikaa, niin olisin jäänyt seuraileen mitä sille tapahtuu. Pistetäänkö päreiksi vai vieritetäänkö alas.


Lopuksi täytyy kertoa mun äsköisestä kerma-episodista. Lämmittelin jauhelihapihvejä ja keitin seuraksi spaghettia. Spaghetin joukkoon oli tarkoitus lorauttaa kermaa ja ripotella hieman yrttiä myös. No, jotenkin siinä täpinöissäni käsi heilahti ja kaadoin sellaisen desin verran suoraan omasta kaula-aukosta sisään! Täällä oli hetkessä sitten alaston kokki ja plääh...minusta tuntuu kokoajan, että lemuan hapanneelle maidolle. Eikös se Kleopatra kylpenyt aasin maidossa, minä pistin astetta paremmaksi! :)

Kommentit

E. Salonen sanoi…
Hienoja kuvia! Ikävä tapahtuma. Toivottavasti haju lähtee nopeasti.
Tiitsa sanoi…
Hienot kuvat murkuista, et sentään niitä saanut puserosi sisään;) onneksi. Muistan hyvin kun ennen nuoria nasia kehoitettiin kylpemään maidossa jotta saa kuulakkaan vaalean ihon. :) Muista nyt seurata onnistuiko ;)
Marru sanoi…
Viikonloppuna tuli kuvattua muurahaisia ja kyl se pitää ottaa viel uusiks :)

Vai on siel oikein kermainenkokki :D
Harakka sanoi…
Siellä on ahkerat muurahaiset työssään..
Kuvaajakin ahkerana kokkina käytti kokkiinkin kermaa, jos vaikka maistuis paremmalle, hi!
marjukka sanoi…
On tuossa alakuvassa murkku poikineen! Onnistuneet kuvat! Ei saisi nauraa toisen vahingolle, mutta oli niin hauska juttu tuo kermaepisodi, että on pakko - hih hih!
JPK sanoi…
Minä jo katsoin että tappelukos se muurahaisille on tullut, mutta ilmeisesti sitten vaihtavatkin vain kuulumisia:) Hyviä lähikuvia. On nuo uskomattomia rakentajia ja yhteistyökykyisiä otuksia!

Kermaepisodi oli hauska kevennys vaikka en ihan ymmärräkään miten se käytännössä tapahtui :)) Mutta sattuuhan näitä. Olen itsekin joskus onnistunut jättämään OIKEAN käden peukalon auton kuljettajan puoleisen oven väliin samalla kun vasemalla kädellä kiskaisin oven kiinni!

Ciacy sanoi…
Pitkàstà aikaa minàkin blogikierroksella. Tosi hieno tuo ylempi murkkukuva....tosiaan harvemmin sità varmaan tulee ajatelleeksi, ettà noistakin elukoista vois ottaa kuvia, mutta hienothan niistà tuli :D
Tillariina sanoi…
JPK, se kerma oli 2.5. parasta ennen ja mä nuuhkin ja ravistelin purkkia, että onkohan se vielä ihan ok.? Purkki oli vielä liukas kun siihen oli pintaan kondensoitunut vettä j-kaapissa...eikä siinä sitten enempiä enään tarvinnutkaan. :)
Pasi Lepola sanoi…
Hienot muurahaiskuvat! Makron ja 6D:n yhteispeli alkaa sujua, näin se harjoittelu palkitaan! Hyvähyvä!