Nautintoa...

Nautintoa se on painella tuolla pusikoissa ja kuvata perhosia ja muita ötököitä. Toinen lomapäivä sujui leppoisasti. 


Tänään nähtiin oikeastaan kaikki kesäsäät. Oli auringonpaistetta, sadetta, tuulista ja tyyntä. Lämpötila pysyi silti tasaisena +23 C. Huomiseksi on luvattu melkoista hellettä, +29 C. Kuvausreissut on ajoitettava aamuun ja iltaan.


Kun kuvasin tätä kukkaa takaani kuului miehen ääntä! "Onko siellä jotain harvinaista?" Siis mä kierrän aina samat paikat ja tota noin, varmaan jo ihmetyttää siellä olevissa taloissa porukoilla, mitä mä jossain ojanpenkereellä kuvailen? Paikka on sellainen kadunpätkä, joka kiertaa kehän, johon on jätetty siis keskelle metsikköä.  Kerroin, että ihan tavallisia perhosia vaan! :) Piippopaksupäähän siinä vetelee mettä innokkaasti.


Pitäisi löytää uusia kukkaniittyjä, että bongaisi enempi lajeja. Kävelymatkan päästä kuitenkin.


Näin suurta ludetta en ole ikinä nähnyt. Luulen, että on mäntylude. Sanoisin, että päälle sentin tuo oli pituudeltaan.


Laitetaan nyt sivultakin kun on minulle uusi ötökkä.


Näitä ruskeita perhosia oli paljon liikenteessä. Tesmaperhonenko vai joku muu? Ainakin nuo ylemmät taitavat olla.

Kommentit

Annika sanoi…
En oikein tykkää kuvailla ihmisten ilmoilla juuri tuon huomion vuoksi. Olin viime kesänä siellä sinun Vanajan rantareitillä ja ei meinannut matka edetä mihinkään, kun koko ajan sain juttuseuraa. Mutta sillä kertaa oli kyllä ihan hyvät jutut kaikkien kanssa :). Joskus kun tulee jotain vanhempia miehiä pätemään, niin silloin ei oikein meinaa jaksaa...

Tillariina sanoi…
Aamulla yleensä saa olla ihan yksin, mutta iltapäivällä on porukkaa jo kotosalla, koiranulkoiluttajia ja lenkkeilijöitä. Naiset eivät oo koskaan tulleet jutteleen, hyvä jos vähän hymyä irtoaa. Yleensä ei sitäkään. Nythän mä tajusin, että tosiaan keski-ikäisiä tai vanhempia miehiä homma kiinnostaa. :)
Marru sanoi…
No mulle taas tänään joku mummo ihmetteli et mitä kuvailen siel järven rannalla... korentojahan minä sillä tällä kertaa tutkailin :D

Tuo ensimmäinen kuva saa multa täyden kympin (ja vähän päällekin)!!!

Mukavia kuvausreissuja!
Tie on kevyt sanoi…
Hieno perhoskokoelma!

sain viime talvena kummallisia katseita, kun rämmin lumimyrskyssä läheisellä pellolla. En jaksanut alkaa selittämään, että tuulentuiverrusta ja myrskyä tässä valokuvaan!
Vikki sanoi…
Hieno saldo tälle päivälle!
Lomahan on alkanut kuvaajan kannalta hienosti!
Intianminttu sanoi…
Minullakin oli juuri piippopaksupäitä linssin edessä jussin tienoilla, gammayökkösiä on myös paljon puna-apiloilla mettä imemässä. Ihania perhoskuvia, sun kalustolla saa järisyttävän hienoja ja tarkkoja kuvia...
Ihanat perhoskuvat! Ykkönen on ykkönen :)
Millin sanoi…
Aivan tavallisissakin ötököissäkin on paljon kuvattavaa. Taitoa vaatii saada näin hienoja kuvia!
Pirkkoinkeri sanoi…
Hienot perhoskuvat! Kyllähän kanssaihmisiä kiinnostaa pöheiköissä kyykisteleminen.
Pasi Lepola sanoi…
Muutaman päivää olin blogeilta lomalla, niin tänne on kertynyt huima määrä toinen toistaan hienompia makroja. Hyvähyvä, hieno kehityskaari 6D:n kanssa.