Ostoksia!


En alkanut mitenkään suunnittelemaan tuotekuvia, vaan pikaisesti räpsäisin uusista jutuista kuvat. Ensinnäkin Kalevala koru myy nyt kuukausitarjouksena edullisesti pois poistuvia malleja. Kesäkuun tuote on Jona/Mai kaulakorut. Koska perhoset ovat ihania ja kuvauksellisia, ostin tämän Mai-korun. Se on ehkä vähän lapsellinen, mutta minusta ihan kiva kesäkoru! Niin ja kun halvalla sai...:)

Sitten se paras ostos...ja viimein hankittu! Monopod!! Jee!!


Tämä on Sirui P-326 monopod. Tosi kevyt hiilikuitukeppi, vain 400 g ja se on uskomattoman nopsa kiertää auki. Se on myös aika kompakti, koottuna 38 cm ja pisimmillään 154 cm. Maksoi 40 euroa yli mun ennakkobudjetin, mutta myyjä sai minut puhuttua ympäri ja olen ainakin vielä ostokseeni varsin tyytyväinen. Tosin ei se vielä ulos asti ole päässyt, mutta viikonloppuna sitten toivon mukaan. Eihän tuon hankkimisessa mennytkään sitten kun melkein vuosi!

Kommentit

Tiitsa sanoi…
Kaunis tuo koru, eikä minusta mitenkään lapsellinen. Onnea uudelle monopodille. Hyvä kun ostit tuo lyhyemmän mallin, kun kuvaat paljon makrolla. Uskon että kun totut siihen, et enää osaa olla ilman. =DD
Harakka sanoi…
Voi että, kun on kaunis koru, ja sopii sulle hyvin, kun kuvailetkin niitä perhosia.
Ja onnea monopodin omistajalle.
Kirsti sanoi…
Vau, hienot ostokset. Aivan ihana koru...eikä ole lapsellinen vaan ihana:)Tuo "keppi" on myös kätevä:)
Sirpa sanoi…
Kaunis koru. Onnea monopodille, on kätevä, kun siihen tottuu.
Pirkkoinkeri sanoi…
Koru on tosi kaunis. Kätevän kokoiselta vaikuttaa monopodisi. Kovasti olen miettinyt tuollaisen hankkimista kun ei käsi ole niin kovin vakaa.
Pasi Lepola sanoi…
Heh, meinaspa lipsataa jalustahankinta minulta ohi! Tuosta on varmasti iloa makroillessa. Varusteisiin kannattaa satsata eli hyvä hankinta vaikka ylittikin budjetin.