Sudenkorentoja, sudenkorentoja...


Töissä pääsin tänään hyvään työvireeseen, mutta sisälämpötila +27 C kyllä hieman hidasti ajattelua ja jaksamista. Säätiedote lupasi ukkosta ja vesisadetta, mutta eipä sellaista sitten tullut. Siispä lähdinkin heti töiden jälkeen Ankkalammelle. 


Olen tosi tyytyväinen tähän sudenkorentoretkeen. Kuvia ei nyt ihan hirveästi tullut otettua, mutta oli varsin rohkaisevaa, että korentoja oli kyllä mukavasti liikkeellä.


 Tämä on varmaankin se ruskohukankorento, mitä jo muissa blogeissa on varsin ahkerasti kuvattu. Minä tulen näemmä aina viikon tai pari perässä teitä muita!


Kuvissa on  kaksi eri yksilöä kuvattuna, tämä ylempi oli siis varsinainen "linssilude"! Sain mennä aika lähelle häntä. :) Voihan tuo alemman kuvan yksilökin olla ihan sama, mistäpä sen tietää, mutta kuvasin sen kuitenkin hieman eri paikassa.Kommentit

Intianminttu sanoi…
Loistavia kuvia! Ja nämä oli nyt kuvattu millä objektiivilla? Sillä uusimmalla? Molemmat näyttävät varsin vahvasti ruskohukankorennoilta, siivistä päätellen. Kivaa, että sinäkin pääsit taas moikkaamaan isompiakin sudenkorentoja talvitauon jälkeen!
Tillariina sanoi…
Kuvasin EF 70-300 mm objektiivilla. On kyllä nyt sellainen sanoisinko "seesteinen" fiilis, jaksaa paremmin taas huomenna noita elämän kolhuja! :)
Tiitsa sanoi…
Hienoa Tillariina, tätä sinulle toivoinkin. Nyt se kesä alkaa tälläkin saralla. Loistavat kuvat ja oikeassa olit ruskohukankorentohan siinä sinulle poseeraa.
Vikki sanoi…
Olet kyllä nyt niin sinut tämän uuden kamerasi kanssa!
Ihan valtvan upeita kuvia, miten hienosti siivet näkyvät sinistä taivasta vasten!
Pirkkoinkeri sanoi…
Hyvät korentokuvat. Täällä on niin valtavan rauhattomia korentoja, etteivät hetkeksikään asettuneet paikoilleen :)
Sirpa sanoi…
Hienoja korentokuvia täälläkin!!
Kirsti sanoi…
Aivan ihanat, loistavat kuvat:)
Pessi sanoi…
Aivan mahtava tunne, kun jokin onnistuu ja nyt olet Tillariina jälleen onnistunut loistavasti! :) Upeat korentokuvat!
Pasi Lepola sanoi…
Upeita korentokuvia jälleen kerran. Ukkosta täälläkin odotellaan, olisi mukava päästä taas kokeilemaan salamakuvausta.
Tie on kevyt sanoi…
Ihan mielettömän hienoja kuvia! En ole ikinä päässyt mitään ötökkää noin lähelle. Olen jotenkin tykästynyt sudenkorentoihin; meillä on grafiikkanakin kaksi sudenkorentoa olohuoneen seinällä!
Millin sanoi…
Korentokuvat aina minua hastuttavat ja ihmetyttävät, miten ne saa pysymään paikoillaan kuvauksen ajaksi!
Susanna sanoi…
Kävin itsekin eilen ja tänään samaisella lammella. Näin varmastikin samoja korentoja, mutta yksikään ei asettunut poseeraamaan. Mitä palkkioita niille oikein jakeletkaan? ;-)
Tillariina sanoi…
Susanna, mä sanoin niille, että kantsii nyt vaan tulla kuvattavaksi, mä en lähde ennen pois! Tunnin (reippaan) ravasin lampea ympäri. Käykö teidän koiraa muuten joku nuorimies kävelyttämässä, sillä tuli sieltä teiltä päin aivan samannäköinen koiruli samaan aikaan sinne?