Suuruudenhullu tikka!


Ankkalammella kun etsin sitä neidonkorentoa, niin kiertelin lampea useamman kerran ympäri. Puusta kuului omituista "jupinaa"! Aloinkin tiirailla sen jälkeen puiden oksille. Ajattelin, että joku vierasta murretta selittävä rastas siellä päästelee juttua. No, eipä kun käpytikka. Sillä oli jotain tätä puuta vastaan tai sitten sillä oli vaan vähän huonot fiilikset. Tikutti nokallaan sieltä täältä kaarnaa irti ja jupisi samalla isoon ääneen.  Tömisteli ja hyppi! Jos se kuuli, että joku ötökkä oli siellä kaarnan alla, ehkä niin!


Eipä se edes minun läsnäolosta paljon välittänyt kun touhua oli muutoinkin ihan tarpeeksi.


"Jos mä kaadan tämän koko puun?!"

Kommentit

Liisa sanoi…
Hyvää juhannusta! Täkäläinen käpytikka on niin liukas liikkeissään, että sitä ei juuri pääse kuvaamaan. Syö muuten myös muurahaisia.
Susanna sanoi…
Hyvää juhannusta!

Ei ollut vielä puita kaatunut ankkalammella - juuri tulin sieltä ;-) Urakka on siis vielä kesken...
Marru sanoi…
Työhönsä uppoutunut tikka :)
Äityli-Mummo sanoi…
Mahtas olla pää kipiä uraka jälkee :D Mie ihaili eile uintireissul ulpukakukkii, suvu jatkamista harrastavii pienii, henno sinertävii korentoi, yks ol japa laskemas munia kaislavartee, veepinna alapuolelle, vesdikirppu ui melkei nenälle. Arvaa kuka tul mielee näit katelles, no joo, tietyst kamera ja sie sitä käyttämäs :D
TelluT sanoi…
Mainio kuvasarja.
Pasi Lepola sanoi…
Hehe, tikalla oli ollut huono päivä ja se purki tuntojaan. Varmaan oli käynyt koputtelemassa linnun pöntön aukon ympärille laitettua metallilevyä. :)
Häivähdys sanoi…
"Jos en mä saa sitä karkkia heti, mä kaadan tän kaupan..." :)