Yksi ja sama!


 Ei voi sään puolesta valitella. +27 C oli lämmintä. Poskipäät, maha ja rinnukset ovat lievästi ekassa auringonotossa punoittuneet. Huomiseksi jo varmasti parantuneet. Elän monellakin tapaa vaikeaa elämäntilannetta, joka vie kyllä mehut enempi tai vähempi. Yritän kuitenkin kuvausreissuja tehdä ja blogia entiseen tapaan päivittää. Kommentointi voi jäädä vähemmälle kun ei vaan oo oikein voimia. Toivon mukaan, käännettä parempaankin joskus tapahtuu. Tosin minusta on tuntunut jo pidemmän ajan, että alamäki on jyrkkä ja nousuja ei näkyvissä. Kaikki mikä voi, myös menee pieleen.


Useimmat kuvat tänään enempi tai vähempi tärähtivät. Olen joutunut nyt ottamaan joka päivä antihistamiinit ja piippua monta kertaa päivässä. No, kohta helpottaa. On vaan sellainen sivuvaikutus tuolla astmalääkkeellä, että kädet tärisevät parhaimmillaan parisen tuntia henkosten jälkeen. Ei siinä sitten kyllä mitään makroja kuvata! Eikä paljon muutakaan.


Naama ötökällä on kun olisi tomusokerissa !

Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Outs, valokuvauksen kannalta pahat sivuoireet. Olisiko tuo jo hyvä syy vaihtaa lääkettä? Mutta, mutta... Nuo kaksi ensimmäistähän ovat hyvinkin skarppeja. Upeat värit ja hienoa syväterävyyden hallintaa, koko pörriäinen on terävyysalueella. Hienoa!
Saara sanoi…
No voi! Ehkä nämä kuvausasiat ja antihistamiinit ovat nyt kuitenkin pientä, jos elämä koettelee oikein tosissaan! Voimia sinne, ja sisua!
Susanna sanoi…
Tsemppiä...

Päivä ja hetki kerrallaan. Äläkä missään nimessä jätä kuvaamista. Se, jos mikä kannattaa pitää ohjelmassa mukana tiukassakin tilanteessa. Jaksamista!
Savu sanoi…
Vain kärsivällisyys palkitaan!Taitavasti toteutettuja luontomakroja pörriäisistä, jotka eivät pyynnöstä poseeraa.
Tiitsa sanoi…
Varmasti tuo allergisuus vie intoa pois ja jos vielä elämä murjoo muutenkin niin ymmärrän...mutta ÄLÄ lopeta kuvausretkiäsi. Ainakin minua tämän kevään murheissa on auttanut suunnattomasti kamera ja luonto. Tsemppiä Tillariina.
Kimmo Hurri sanoi…
Tsemppiä ja paranemista. Kuvasi ovat käsittämättömän upeita. Minuun ne ne vaikuttavat niin, että unohdan oman astmani ja imen silmilläni kuviasi. Miten ne eivät hoida sinua samalla tavalla? Ilmeisesti taudinkuvamme ovat erilaisia.
Häivähdys sanoi…
Voimia! Luonto on hyvää lääkettä alakulolle ja stressille.