Onko tukka hyvin?


Töyhtötiainen on ollut mulle pitkään saavuttamaton kuvauskohde. Nyt tiedän parikin paikkaa, missä niitä voi nähdä. Kun neljä vuotta sitten aloitin valokuvauksen, en tiennyt paljonkaan lähistön kohteista, mistä löytäisi perhosia? Mistä sammakoita? Varmasti on vielä paljon löydettävää. Sattumalla on paljon pelissä. Olla oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Siksi kuvaamiselle olisi löydyttävä aikaa. Joskus minusta tuntuu, että käytän aivan liikaa aikaa siihen ja toisinaan, että aivan liian vähän. Huonoa omatuntoa ei kannata potea. Mitä muuta mä tekisin? 


Aurinko nousee Hämeenlinnassa klo 6.56 ja laskee 18.10! Vau, miten pitkä jo päivä on. Huomenna on työmatka Helsinkiin. Toisaalta kivaa vaihtelua, toisaalta mua stressaa kaikenlaiset reissut. Päivästä tulee pakostakin pitempi kun normityöpäivästä.


Tämä vimppa kuva on jotenkin mun mielestä "symbolinen", häkkilintu...tai sitten ei.


Kommentit

Taija Oksanen sanoi…
Hienoja kuvia jälleen. Minulle tuli tuosta viimeisestä kuvasta mieleen lintuhissi :)
Kivipellon Saila sanoi…
Upeita tinttikuvia ja tuo alin on tosiaan niin symbolinen kuin olla ja voi! Odottelen meillekin joskus töyhtöpäitä, hömötiainen jo kävi rasvamakkaroita tutkimassa! Naurattaa joskus, kun laitoin kovilla pakkasilla makkarat roikkumaan, niin isännältä sateli jos jonkunlaisia kommentteja, mutta nyt kun tulee töistä niin ensin katsoo makkarat onko siellä kavereita ja sitten pitää antaa sepustus ketä makkaroilla olen päivän aikana nähnyt, siis selvää pehmentymistä on havaittavissa :D Ensi talvena panostan enemmän talviruokintaan!
Kvilttaaja sanoi…
Tukka hyvin, kaikki hyvin. Ihania töyhtiskuvia. Olisi kivaa itsekin nähdä niitä. Hyvien kuvauspaikkojen löytäminen on oppimista.
Irma sanoi…
Hyviä lintu kuvia Töyhtötiainen on niin söpö
JPK sanoi…
Tekisi mieli sanoa että suorastaan edustavat kuvat! Lintuhan näyttää kuvissa hienommalta kuin luonnossa onkaan!
Rautalintu sanoi…
Hauska tuo viimeinen kuva :D
Marco Luijken sanoi…
This is great!! Wonderful pictures.

Many greetings,
Marco