Palmusunnuntain fiilikset!


Pääsiäiskoristeet on kaivettu kaapeista ja rairuoho on parhaimmillaan. Virpojia on tähän mennessä käynyt 3 kpl, siihen se taitaa jäädäkkin. Sää on eilistä parempi siltä osin, että ei tuule niin kovasti. Kuvausreissulle on tarkoitus lähteä puolen tunnin kuluttua. Pitäkää peukkuja, että lähes viikon kuvat tulee napsittua. Tänään laitan kyllä paljon enemmän vaatetta, eilinen vilu ei meinannut lähteä millään pois. Neljän päivän työviikko edessä, siitä voi ainakin iloita!

Kommentit

Kirsti sanoi…
Onpa soma asetelma ♥
Huopalintu sanoi…
Kyllä eilen tuli kylmä, vaikka vaatetta oli kuinka paljon. Kuvausonnea!
Irma sanoi…
Oi miten ihana pääsiäis kuva Kyllä tuota kuvaa katsellessa tulee hyvä fiilis
Onnea kuvaukeselle. Hyvää palmusunnuntaita :)
Kivipellon Saila sanoi…
Jopas on pirteää palmusunnutaita, meillä on käynyt myös virpojia (16)! Onnea kuvausreissulle, minäkin tein kuvausretken keittiöön saaliina kaksi närheä, mustarastas ja tintit, kohta lähden ulos auringonpaisteeseen, tuuli aikas raikas!
Pasi Lepola sanoi…
Hauskaa pääsiäisviikkoa ja kuvausreissua, toivottavasti linnut ovat myötämielisiä valokuvaukseen vaikka olet noin monta munaa "varastanut". ;)
Aurinkokujalla sanoi…
Ihanat kukko ja kana! Täälläkin oli jäätävä pohjoistuuli mereltä, nyt on ihana ilma. Toivotaan kunnon kuva saalista. Hyvää loppu päivää!
Äityli-Mummo sanoi…
Nättii ! Miekii tei eile pääsiäise, makkari ja veski o ainuut paikat mis ei oo koristuksii :D Rairuohoo en kasvattanu, muniakkaa en ostanu, ku ei käy virpojiikaa :)
Tuulikki sanoi…
Mukavaa palmusunnuntain jatkoa sinulle Tillariina ❤️