Pajunkissa, eiku pyrstötiainen


Eipä sää sitten eilisestä paljon ollut parempi. Tuulta ja puolipilvistä. Kun valoa ja lintuja oli paikalla, sai varsin kivoja kuvia, mutta muuten melkoista kärsimystä kärvistellä tuulen riepoteltavana parisen tuntia. No, näin jälkikäteen ajateltuna oon tyytyväinen.


Pyrstötiaisille soiteltiin kännykällä pariinkin otteeseen kutsuääntä ja jopas ilmestyi tintti paikalle. Tässä kuunnellaan varsin keskittyneesti.


Ei sitä pyrstötinttikään ilman ruokaa poseerata jaksa, joten välillä talisiemenköntsälle.


Lopuksi taiteellinen sivuprofiili! :)

Kommentit

Gunilla Bäck sanoi…
Upeat kuvat! Että ne osaa olla söpöjä!
seita sanoi…
No jopa on ihan pajunkissan näköinen. On se suloinen.
Huopalintu sanoi…
Aivan ihana! Ja kaunis sävy tuossa viimeisessä kuvassa.
Minttuli sanoi…
Ihana, niin ovat kuvatkin!
Irma sanoi…
On ne vaan niin ihania :)
Häivähdys sanoi…
Ihanat kuvat, minäkin yritin tänään kuvailla pyrstötiaista, mutta kovin oli nopea hän ja sää pilvinen, enkä saanut kunnon kuvaa.
Sirpa sanoi…
Ihana pallero!
Upeat kuvat.
Susanna sanoi…
Et sinä noiden pyrstötiaisten jälkeen näyttänyt ollenkaan kärsivältä ;-) Innostunut olisi ehkä paremmin kuvaava sana ;-)
Kvilttaaja sanoi…
Makeet kuvat erikoisen näköisestä tiaisesta. Sillä ei ole kaulaa lainkaan. Jokainen höyhen erottuu täydellisesti.
Rautalintu sanoi…
Aivan ihastuttavat kuvat!
pike sanoi…
Mä enala, että sä olet saanut upeat kuvat noista linnuista,olen itekkin kuvannut samoja lintuja, mutta en läheskään noin hyviä kuvia ole saanut. Saat siis upeat kortit noista linnuista. Saako kysyä missä päin suomea myös noita lintuja liikkuu ? omat kuvat otin Turussa.
Tillariina K. sanoi…
pike, kuvat on otettu Hämeenlinnassa, Aulangolla paikallisen lintuyhdistyksen ruokintapaikalla. Siellä on monta ruokintapistettä. Linnut tottuneet ihmisten läheisyyteen, sillä paikalla on myös kota ja latuverkosto näin talvisin, sekä ulkoilumajan palvelut.