Pyrstötiainen


Nämä ovat aivan huippuja lintuja. Ultrasöpöjä!! Kun kuvasin näitä, niin viereeni tuli joku hiihtäjä kyselemään, että mikä kumma lintu tuo oikein on?


Ei ollut koskaan tällaista nähnyt. Ei niitä kovin usein näekkään. Nytkin niitä oli vain kaksi. Pyrähtivät paikalle ja lensivät menojaan. Ihan mielettömän pieni tuo nokka sillä. Nähtävästi ajaa kuitenkin asiansa. Sitten tuo pitkä pyrstö, se meinaa  multa kuvissa aina jäädä osaksi ikuistamatta kun ei hoksaa  tähdätessä, miten kauas se yltää!


Kuvasaalis oli kyllä kohtuullinen eilen. Lajejakin ihan kohtuudella. Ruokintapaikalla oli nähty myös varpuspöllö, mutta se ei sentään suvainnut tulla paikalle.

Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Hyvä tuurisi jatkuu, harvoin nähty kaunis lintu! Nokka on tosiaan aikas lyhykäinen, lintu hyvin kaunis! Hyvät kuvat jälleen! Mukavaa sunnuntain jatkoa!
Kirsti sanoi…
Söpö pallero ♥
Irma sanoi…
Pyrstötiainen on niin söpö Meillä käy joka päivä ruokailemassa Useamman kerran päivässä. Keittiön ikkunasta aina seurailen niitä:)
Unknown sanoi…
Ihania palleroita! En ole koskaan kovin läheltä päässyt näkemään.
Susanna Hietanen sanoi…
Pyrstötiaiset ovat kieltämättä upeita lintuja :-) Hienot kuvat!
Kikka sanoi…
Voi miten pien ja söpö!
Rautalintu sanoi…
Eksoottisen näköinen suomalaiseksi :D
Minttuli sanoi…
Pyrstötiaisen ovat aivan ihania palleroita. Hienoja kuvia jälleen sinulta!
Noijan liikunta sanoi…
Niin söde. Itse en tunnista lintuja lauluäänestä. Mutta kun tähän lintuun ihastuin noin vuosi sitten teidän bloggaajien kuvien myötä, opettelin ja kuuntelin laulua netistä. Niin sitten onnistuin sen viime keväänä paikallistamaan ja kuvaamaankin muutamaan kertaan. Toivottavasti tapaan tuo söpöläisen tänä keväänäkin. Kiitos ihanista kuvista.