Pienen pieni

 "Pidän tätä puuta pystyssä!"

Lintujen ruokintapaikalla Aulangolla oli lumessa aivan liian täydellisen pyöreitä aukkoja. Niitä kun hetken katseli, siellähän hyppeli näitä viiksinaamoja oikein monta. Neljä taisin nähdä samaan aikaan. Yksi oli kunnon mötkäle, muut aika pieniä! Yhtä juhlaa heillä, sillä linnut kyllä tiputtelevat ruokaillessaan siemeniä maahan. 


" Minä olen söpöliini, vai mitä?"

Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Hienot kuvat myyrästä. Näin eilen vielä ihanamman näköisen otuksen, mutta ei ollut kameraa mukana. Meidän kadun mustalla asvaltilla kiisi jotain vitivalkoista ja harakka ajoi sitä takaa. Kun vitivalkoinen muutti suuntaa näin sen hyvin sivusta ja tunnistin lumikoksi. Mahdottoman pieni ja siro otus. Kivaa nähdä lumikko, jonka jälkiä näkyy pihassa lumella silloin tällöin. Se muuten pistää poskeensa tuollaiset söpöt myyrät. Tämä kohtaaminen oli siis Länsi-Helsingissä Kehä I:n sisäpuolella.
Kivipellon Saila sanoi…
Voi mikä pieni ihanuus! Ja nuo vaaleanpunaiset 'sormet'! Uskomattoman ihana kuva vaikka en olekaan hiirien ystävä!
Huopalintu sanoi…
Olis herkullinen söpöliini varmaan kissojenkin mielestä :)
Liplatus sanoi…
Suloinen kavaturri !
Hienot kuvat sait.

Monipuolisesti on kuvattavaa Teidän suunnalla :-)
mustakissa sanoi…
Taas niin hienot kuvat!
Pasi Lepola sanoi…
Joku toinen vähemmän karaistunut kuvaaja olisi saattanut pötkiä kameroinensa söpöliinipetoperhettä pakoon. ;) Hieno bongaus!
Katinka sanoi…
Voi iiiik, siis aivan ihana suloinen pikkuruinen ystävä! Rakastan hiiriä. Meidän ostarilla asusti bussipysäkin takana viime talvena hiiri ja vein sille aina aamuisin kun menin töihin, tuliaiseksi jotain hyvää. Näin hänet monta kertaa ja kerran sain jopa kännykällä kuvan. Tuo puun pystyssä pitokuva oli ihan huippu hauska =D.
Rautalintu sanoi…
Hyvät kuvat. Näitä vielä voi pitää söpöinä, mutta meidän ruokintapaikalla vierailleille rotille järjestimme ihan oman tarjoilun... Nyt on ollut hiljaisempaa siimahäntäosastolla.
Noke sanoi…
Schöne Bilder von dem kleinen Besucher.

Gruß
Noke
Sussi sanoi…
Söpöjä!

Sääli vain, että täällä meilläpäin tuollainen kaveri saa myrkyttäjät heti liikkeelle.
Kirlah sanoi…
Ihania, varsinkin kun ovat jonkun toisen tontilla;) Olet ollut tosi onnekas, näitä ei niin vain pääsekään kuvaamaan, ovat sen verran vikkeliä.