Puukiipijä


Puukiipijöitä on kyllä talvilomalla nähty melkein joka päivä. Niitä taitaa olla nyt runsaasti. Eilen näin niitä peräti kolme samaan aikaan! 


Täytyy sanoa, että hiihtoloma onnistui aika täydellisesti, vaikka en metriäkään hiihtänyt. Tyttärien vierailu toi arkeen vaihtelua. Syötiin tosi hyvin. Nukuttua sai riittävästi. Telkkaria tuli töllötettyä tarpeeksi. Kuvausreissuja oli juuri sopivasti. Ei niin paljoa, että olisi niistä väsähtänyt. Kuvasaalistakin tuli, vaikka loppua kohden hyvä säät kaikkosivat. Tuli tehtyä pikavisiitti Porvooseen. Sain olla hetken myös aivan yksin ja sekin on aika luksusta. Usein lomalla menee potemiseksi, flunssa tai mahatauti iskee! Ei tauteja, mahtavaa!!Kommentit

Puukiipijä on söpö, enpä ole aikoihin nähnyt :) Priimakuvia taas ;)
Marco Luijken sanoi…
Hello Tillariina,
Wonderful how you've captured this beautiful bird.
Great pictures.

Many greetings,
Marco
Kivipellon Saila sanoi…
Oikein luksusloma! Hiihtoloma-nimen saisi varmaan jo muuttaakin aikaan sopivammaksi. Kaunis tuo puukiipijä, mukava nokka sillä!
Rautalintu sanoi…
Kylläpä on mukava lukea, että lomasi oli onnistunut!
Vikki sanoi…
Hienoa että loma oli onnistunut, siitähän sitä virtaa saa!
Hyvät kuvat linnusta!
Cheri sanoi…
Upeita otoksia taas. Meilläkin on puukiipijöitä. Tänään yksi kipitti runkoa pitkin kun kävin täyttämässä ruokailuautomaattia. Se vaikutti hyvin pelottomalta, muut linnut pyrähtivät pakoon.