Hattiksen jämät


Innostuin niin kovasti niistä kotipihan tirpoista, että jäi Hattelmalanjärven sunnuntain kuvat julkaisematta. No, onhan nämä tiput moneen kertaan nähty. 


 Tässä kerran taas se kuuluisa talvehtiva punarinta. Pitääkin muistaa viedä taas ruokaa sinne. Jos jo ottaisi nyt aamulla kotoa mukaan, niin voi heittää sitten paluumatkalla.


Nyt näyttää siltä, että viikonlopuksi ei taida tulla kuvauskeliä. Ei voi mitään. Pääasia, että on viikonloppu. Maanantaina oli energiaa ja iloa vaikka muille jakaa, vaan kummasti se sitten tipahti fiilikset jo keskiviikkoon mennessä. Meillä on muutama energiasyöppö työkaveri olemassa, että ne energiat menikin ns.jakoon. Mukavaa viikonloppua!


Kommentit

Elmeri sanoi…
Olinkin miettinyt mitä sinun punarinnallesi kuuluu, kun oli ne hirmupakkaset.On ihana nähdä, että se voi hyvin talviruokinnan ansiosta. Minullakin energiaa riittää alkuviikosta, mutta nyt perjantaina fiilikset on aika nihkeät. Onneksi kohta on viikonloppu.
Äityli-Mummo sanoi…
Mukavaa viikoloppuu siullekkii. Voiku noit tipusii vois pittää kämmenel, silittää höyhenii, on hyö jotekii nii erilaisii, mut ah nii sulosii <3