II-laadun kuvia


Huomasin muutaman pyrstiksen kuvan, jotka jäi viimeksi julkaisematta. Tässä ekassa kuvassa on iso keppi linnun edessä. Ei kiva. 


Tässä tarkennus on enempi rintahöyhenissä, eikä päässä. Viimeisen kuvan ongelma on "pehmeys". Lisäksi jouduin rakentamaan vasemmanpuoleisen silmän uudestaan risun vuoksi!


Klo 4 yöllä juon teetä nyt olkkarissa yskin, niistän ja aivastelen! Se on se flunssa päällä nyt. Olen antanut ittelleni luvan pari päivää potea, vaan pääsiäisenä pitää olla jo lähes entisessä kuosissa! Joo, saahan sitä toivoa! 

Kommentit

Carola Lehtonen sanoi…
Paranemisia sinne, toivotaan että pääset flunssan kanssa helpolla, sillä ei ole kiva lomailla sisätiloissa jos pääsiäisaurinkokin hellii ja olisi hyviä kuvsuskelejä.
Äityli-Mummo sanoi…
Voi ei, iskikö se sit kuiteskii, jaksuhaleja, pikaista paranemista <3 Mie oo aiva myyty, haltioissai näist kuvist <3
Marika sanoi…
Kivoja katseltavia kuvia, pienistä "kauneusvirheistä" huolimatta :)

Itse olin muutama viikko sitten flunssassa. Oli niin paljon ihmisiä silloin aivan hirveässä viikkokausia kestäneessä taudissa, että pelkäsin oitis sainko saman. Oma tautini onneksi kesti vain vajaan viikon verran - mikä silloin kyllä toki tuntui ikuisuudelta.. :) Mutta toivottavasti olisi sielläkin tällainenn mahdollisimman "pikainen" lenssu! :)
seita sanoi…
Minä olisin tyytyväinen jos saisin tuollaisia kuvia pyrstötiaisista. Tähän asti kuvaan on jäänyt vain siipi tai jalka.
Sussi sanoi…
Pyrstikset on tosi symppiksiä.

Pikaista paranemista!
Anu sanoi…
Pyrstötiaiset ovat söpöjä! Pikaista paranemista!
Rautalintu sanoi…
Toivottavasti oot jo päässyt kuntoon!