Rohkeutta ilmassa


Meidän oman pihan mustarastaat ovat todella arkoja! Olin aivan ällistynyt kun poju lensi omppupuuhun auringosta nauttimaan. Ehkä vaikutuksen teki se, että eivät muutkaan linnut ja oravat pelänneet minua! 

Näin ed. yönä unta, että mun kamera varastettiin. SE oli tosi ahdistava uni. Olin aivan hiestä märkä herätessäni. Se harmitti, että olin osittain itse syypää varkauteen, sillä jätin kameran hetkeksi vartioimatta sellaisen leveän kiviaidan päälle, millaisia usein näkee kirkkojen ympärillä. Oli hieno kesäilta ja ihmisiä paljon liikkeellä. Juoksin edestakaisin ja tähyilin kameran perään. Olin niin helpottunut kun herättyäni hetken päästä tajusin sen olleen unta. 


Kommentit

Sussi sanoi…
Olipa ikävä painajainen. Onneksi se oli vain unta.
Carola Lehtonen sanoi…
Apua! Kameran varastaminen olisi kyllä paha paikka, ilman kameraa, en kyllä oikein osaisi olla, niin tärkeä se minulle on. Onneksi tuo oli kohdallasikin vain unta!!
Hui, mikä uni! Voin todella kuvitella, miten ahdistava se oli. Upeita kuvia ihanasta mustarastaasta. Tykkään niistä aivan valtavasti. Meillä myös ovat kovin arkoja tyyppejä.
Susanna sanoi…
Minunkin unessani mukana oli kamera. Olin kamerani kanssa ihan eteläisessä Suomessa ja uutiset kertoivat, että veden pinta kohoaa seuraavan vuorokauden aikana 400 metriä. Seuraavan päivän lähin vedenpinnan yläpuolelle jäävä paikka oli Hämeenlinnasta pohjoiseen. Siinä sitä sitten pakattiin kameraa vedenpitävään pakettiin. Kiirettä piti...
Rautalintu sanoi…
Hmmm... voikohan mun unestani päätellä, mikä mulle on tärkeää... Näin nimittäin unta, että mies oli ostanut jääkaappiin monta pakettia käristemakkaroita. :D
Tillariina K. sanoi…
Rautalintu...käristemakkarat ovat tärkeitä! :) Nyt iski hiukanälkä!!