Pariskunta


Tänä talvena on saanut punatulkkuja kuvata todella paljon!


Hattelmalanjärven linnut ovat todella rohkeita verrattuna muualla näkemiini.


On se vaan jännä tämä väriero tytteleiden ja poikien välillä. 


Ruoka maittoi ja nokka kävi!


Talviloma alkaa olla lopuillaan! Hieno loma on ollut, ei voi valittaa! Pienillä retkillä on tullut käytyä, lintuja kuvattua niin paljon kun on huvittanut, sää on ollut aivan upea! Se näkyy varmaan kuvistakin! Olen syönyt erittäin hyvää ruokaa, nukuttuakin on tullut tarpeeksi. Sitten vielä sekin, että mikään flunssa ei pilannut tätä lomaa! 


Eihän tässä muuta kun seuraavaa lomaa odottelemaan, elikkä pääsiäislomaa! Jännittävää nähdä paukkuuko pakkanen vielä silloin ja onko aivan talviset fiilikset!


Kommentit

Irma sanoi…
Oi miten kauniit punatulkut.Kaunista lauantai päivää Sinulle :)
Punatulkku on jotenkin iha hätkähdyttävän komea lintu!
Mukavaa kuulla, että loma on sujunut rattoisasti.
Minttuli sanoi…
Punatulkut ovat komeita, sekä pojat että tytöt. Upeat kuvat!
Irja sanoi…
Hienot kuvat, ukolla on aina hieno jouluväritys ja naikkosella vähän himmeämpi kuten lintumaailmassa usein on. Kaunis ja selkeä sekin. Joskus opetettiin, että naaras olisi vähän isompi kuin urkki, mutta aika samankokoisia taitavat olla. Onko Sinulla mtn tietoa tuosta? Oma tulkkuni ehkä loukkaantui ikkunalennossa niin ettei ole näkynyt syyspakkasten jälkeen, kauan sitä elvytin ja omenapuun oksalla istui, sitten häipyi eikä enää näkynyt:)
Tillariina K. sanoi…
Irja, silmämääräisesti aika samankokoisia ovat minusta molemmat! Toivottavasti lintusi selvisi! Huomasin keittiön ikkunasta tänään, että siihen on vasta mätkähtänyt joku lintu, harmaita höyheniä on pari! Epäilen pikkuvarpusta!
Carola Lehtonen sanoi…
Ihanat punatulkut! Kiva, että loma on sujunut mukavasti.
Äityli-Mummo sanoi…
Hienoo et o ollu antoisa loma, nyt sit taas jaksaa paina töitä. On nää punatulkut somia.