Kuusitianen


Jos sinitiainen on rohkea ja uskalias, kuusitiainen ehkä himpun verran vielä enemmän! Olen joskus seissyt pihalla alle metrin päässä talisiemenköntsästä ja lintu lentää ruokailemaan kun ei mitään!


Meillä käy ainakin kaksi eri yksilöä, sillä olen nähnyt ne samaan aikaan!


Kuusitiainen on pienin tiaislaji. Ne voivat elää varsin vanhoiksi noin niinkö pikkulinnuiksi. Rengastettu vanhin yksilö on ollut yli 9 vuotta vanha! Olisipa pian viikonloppu! Se ettei pääse moneen päivään kuvaamaan on yhtä kidutusta! On ollut ihan hyvää säätä ja viikonloppu on ainakin vielä epävakaisen puolella. Täytyy myöntää, että vähän kadehdin niitä, jotka voivat mennä kuvaamaan koska tahtovat! Osaavatko aina arvostaa sitä mahdollisuutta!? Ainakaan he eivät oikein ymmärrä, että minä en voi lähteä kesken työpäivän jonkin linnun perään!



Kommentit

Äityli-Mummo sanoi…
Pieni terhakka palleroine ½
Joo, kyllä sitä monta kertaa huokailee kesken päivän, että tahtoo ulos. E voi kuin odottaa viikonloppua.
Hienot kuvat.
Rautalintu sanoi…
Totta. Jos ei tästä työttömyydestä muuta iloa oo, niin ainakin voin valita sen päivän kauneimman hetken, kun lähden ulkoilemaan.
Carola Lehtonen sanoi…
Pakkohan se on myöntää, että "riepoo" kauniillä säällä istua tstolla, kun olisi niin kiva päästä ulos kuvailemaan:)
Tillariina K. sanoi…
Rautalintu, eläkeläismiehet ovat näitä ihmettelijöitä! Yksikin jäi vasta vuosi sitten eläkkeelle, että en oikein tajua!? Käsittääkseni ei heidän töistäkään oo aikoinaan lähdetty kesken kaiken kuvausreissulle. Kysyttiin, että olenko nähnyt jotain pöllöä? Siis talvella ei klo 16 jälkeen nähdä talvella kun pimeyttä!