Olipa päivä


Nukuin tosi hyvin yöllä pitkästä aika särkylääkkeen voimalla. En heräillyt siis yöllä käsikipuun. Kahdet päikkärit ja uskomatonta, silti väsyttää! Onneksi ei harmita se, että kuvauspäivä meni huti, koska se ei varsinaisesti mennyt. Ihan hetken paistoi aurinko, mutta melkein myrskytuulessa! Ei huomiseksikaan ole luvassa mitään ihanteellista säätä, mutta mennään sillä mitä tulee!

Nyt on tämä Earth hour -tapahtuma. Meillä sitä vietetään alvariinsa. Ei juuri valoja tässä talossa näy!!  Tv:n valossa iltaisin kökitään. No, nyt laitoin kynttilöitä palamaan ja käytävässä on valo, ettei törmää yhteen palasina olevaan kaappiin! Ensi viikolla minulla on kampaaja. Ajattelin muutenkin itseäni hieman ilostuttaa. Miten, se on hieman vielä hakusessa! Jännittää tuleeko virpojia! Olen varustautunut!!


Kommentit

marketta sanoi…
Täällä saunottiin myös kynttilän valossa ja virpojille on herkut hommattuna. Toivottavasti tulee noitia käymään! 😃
Carola Lehtonen sanoi…
Valot sammutin minäkin.Kuvaamassa en käynyt, oli muuta puuhaa.Käsisärky on viheliäistä, kärsin itse olkapää oireiluista pari kertaa viime vuonna.
Cheri sanoi…
Minä vietin Eart Hourin sähköttömässä saunamökissä takan ja kynttilöiden valossa. Hurja tuuli saa tintinkin kampauksen sekaisin.