Oravien leikkiä


Aamupäivä meni viikon ruokaostoksilla. Sen jälkeen syötiin. Klo 13 olisi ollut mahdollisuus lähteä kuvaamaan. No, ei napannut yhtään. On niin tympääntynyt pikkutirppoihin ja samoihin paikkoihin kuvata niitä. Lisäksi tuli tosi huonosti nukuttua omien ja lainalemmikkien vuoksi! Teuvo-chihu itki yöllä ainakin pari kertaa ja Lisse-kissakin aloitti aamulaululla.


Aivan mahtava ilma! Pakkasta -7 C. Morkkis iski kun mä päätin heivata kaikki lähdöt mihinkään suuntaan! Mä menen viltin alle nukkumaan päikkäreitä Lissen kanssa. No, klo 15 herään ja syön leivoksen. Sokeri piristää! Jos mä nyt menen kuvamaan pihan tirppoja, samoja ne nyt ovat kun muuallakin. Paitsi! Oli tirppoja, vaan paikalle pörhälsi kaksi tosi leikkisää oravaa! Ne eivät pelänneet mua yhtään!


Mulla oli näissä kuvissa jo vähän tarkennusongelmaa, sillä oravat hyppivät kasvulaatikoissa parin metrin päässä. Ne olivat tosi kiinnostuneita mun touhuista. Siinä syötiin auringonkukansiemeniä ja välillä tultiin katsomaan mun touhuja!


Miten ultrasöpöä!!


Talo ja puut varjostavat tuota paikkaa, että tosi jännityksellä tulin sisälle, että millaisia kuvia tuli!


Paikalle tuli myös käpytikka, mustarastaita ja muitakin lintuja! Kovasti odotin järripeippoja ja keltasirkkuja, mutta niistä ei nyt tullut kuvia, jos huomenna.


Nämä kaksi oravaa nostivat mielialaa heti 100 %!!


Pakkanen paukkuu sen verran, että kevät ei etene. No, kyllä se sieltä tulee kuten ennenkin. Tässä tarvittaisiin nyt malttia. Kun kuvaajien fb-juttuja lukee, kaikilla sama polte päällä, mutta alkaa olla kyllästymistä tintteihin liikenteessä! Sorry vaan pikkutirpat!! Ootte ihania kuitenkin.


Kommentit

Susanna sanoi…
Hurmaavat oravat ja upeat kuvat!
Minttuli sanoi…
Aivan ihanat kurrekuvat! Näiä katsellessa tulee hyvälle tuulelle!
Rautalintu sanoi…
Voi, näitä on ollut varmaan hauska seurata!