1. adventtisunnuntai



En oikeastaan päässyt kuvausreissulle tai pihalle vaan. Akvaarion puhdistus veikin yllättävän paljon aikaa, karjalanpaisti piti esivalmistella ja mä menin jopa nukkumaan autuaan unta klo 9.30 asti, mikä on sangen epätavallista. Siispä sitten klo 12 maissa kun aloin pukea ulkoiluvaatteita päälle, tarkistan kameran akun tilanteen...kaksi palkkia! Eikä!! No, pistän akun lataukseen ja teen vielä salaatin ruualle. Vartin kuluttua onkin jo vähän parempi tilanne, samoin kännykällä, joka myös meni piuhaan. Klo 12.30 pihalla. V i i v i!! No, yhdessä me talsitaan noin kilometri ja sitten Viivi oli sitä mieltä, että tämä yhteiskävely on perin tylsää. Niinpä olikin, sillä ei enää aurinko suostunut tulemaan pilvien takaa. Päätinkin mennä makroilemaan pihalle. Yöllä oli satanut lunta, vaan nyt oltiin melkein plussakeleissä. Vettä tippasi niskaan talon nurkilla.

Kuvasin näitä japaninhappomarjoja. Niiden väri on hirveän vaikea. Helposti tulee väärä sävy. Innostuin niistä sen verran, että laitoin blogin yläkuvaksikin yhden version. Maustekakku on leivottu ja sen tuoksu on aivan ihana.


Kommentit

Äityli-Mummo sanoi…
Kunno lumimyräkkä eilis illast, jatku tänää aamupäivä. Joulun punasii marjoi :D
Intianminttu sanoi…
Herkullisia, ajankohtaan oikein sopivanvärisiä marjoja :)Hyvää alkanutta joulukuuta ja pikkujoulua!
Anne sanoi…
Kauniita ovat!
Vikki sanoi…
Mahdottoman hieno bannerikuva ja sopii niin hienosti joulun odotukseen!
Annika sanoi…
Pakko käydä kertomassa, että olin viime yönä unessani kuvailemassa sun kanssa :). Kuvailtiin teillä päin sudenkorentoja ja perhosia ja ihmeteltiin, että niitä löytyy näinkin myöhään...
Tillariina K. sanoi…
Annika, tuon unen täytyy tarkoittaa jotain lennokasta ja mukavaa, toivon mukaan molemmille! :)
Pasi Lepola sanoi…
Nuo on vähän niin kuin hienosti venähtäneitä pihlajan marjoja!