Kärhön lehdet


Alppikärhön kuivuneet lehdet näyttivät aika kivoilta. Auringonpaisteessa niistä olisi voinut löytyä kivoja sävyjä. Nyt sai tyytyä näihin.


Talon seinustalla on kai niin suojaisaa, että lehtiä oli tippunut vain hyvin vähän alas. Lunta tuli viikonloppuna vähän, mutta se näytti jo sulavan eilen iltaa kohti. Joulukuu alkoi. Tein eilen Irish coffee-kakun. Siihen laitetaan ½ dl viskiä ja 1 dl kahvia. Se on todella hyvää, mutta tuon viskin vuoksi harvoin tehtyä. Tällä kertaa kyseistä alkomahoolia löytyi kaapista.

Kommentit

Sirpa sanoi…
Etenkin tykkään ensimmäisestä kuvasta.
Mukavaa joulun odotusta, Tillariina.
Pasi Lepola sanoi…
Minulta myös pisteet ensimmäiselle kuvalle, erittäin hieno lehtiasetelmakuva. Mitäs viskiä laitoit kakkuun, Jamesonia? Vai olenko saanut puhuttua sinutkin scottilaisiin? ;)
Tillariina K. sanoi…
Pasi, ihan talouskäyttöön ostettua halvinta kanadalaista sekoiteviskiä vaan! :)

Mä kirjoitan nämä postaukset ed. iltana klo 23-24 maissa. Ajastuksella julkaistaan seuraavan aamuna. Jää näemmä lauseet kesken, saman sanan toistoa, välimerkit puuttuu jne. No, korjaillaan kun ehditään tai sitten ei.
Häivähdys sanoi…
Nämä kuvat ovat kyllä minun makuuni, lempparivärit harmaa ja vaaleanruskea! Lempeän syksyisiä kuvia.
Pasi Lepola sanoi…
Mitäpä noita turhia korjailemaan. Olenkin miettinyt, että missä välissä ehdit kirjoitella näin hurjan paljon mukavia juttuja.