Päivä ahkerana
Taisin löytää vielä yhden ennen julkaisemattoman Alajärvellä otetun kuvan. Sitten ne ovat varmasti loppu! :) Otettu siis viime viikonloppuna. Ei ihan näytä joulukuun puolelta väliltä. Tänään olin todella ahkerana. Ensin aamulla kauppaan ostamaan viikonlopun ja joulun ruokia. Valittiin menomatkalla joulukuusi, jonka mies haki kauppareissun jälkeen peräkärryllä. Se on niin iso, että joudutaan varmaan sitä vähän trimmaamaan puutarhasaksilla. Sitten ruuanlaittoa, piparitaikinan tekoa, siivousta ja joululahjojen pakkaamista. Sain päähäni, että kissatkin käyvät joulusuihkussa! Mies pesi ne vauvashamppoolla ja ovat nyt pörreitä ja ihanan tuoksuisia! :)

Siivous jatkuu kyllä huomenna, mutta hyvään alkuun pääsin. Piparitkin paistetaan huomenna. Tein puolta pienemmän annoksen kun ennen. Saapa nähdä miten riittävät. Lakanat vaihdetaan ja kuusi tuodaan sisälle huomenissa. Hyvältä näyttää! Pieni öinen lumisade voisi valkaista maan, mutta sitä ei taida tulla.


Kommentit

Seijastiina sanoi…
Hyvää huomenta :)
Siivous jatkuu täälläkin kuusi kyllä jo koristeltu.
Kuvan näköistä on myös täällä, ei lunta...
Famu falsetissa sanoi…
Ei ole lunta täälläkään, mutta eipä ole myöskään lumitöitä.
Hyvää Joulua sinulle Tillariina!
Pasi Lepola sanoi…
Voi kissaparat. :) Jouduin pesemään muutama viikko sitten Jasun pyl*yn ensimmäistä kertaa sen elämässä (15v kissa). Sinne oli jäänyt mustaa väriä, jota se alkoi käyttämään väriliituna keskellä yötä. Onnistuin, mutta oli melkoinen taistelu. :) Voin kuvitella minkälainen prosessi olisi koko kissan peseminen shampoolla!
Maelka sanoi…
Hyvää Joulua sinulle ja perheellesi täältä Lahnakuttavasta!