Nautintoa


Siis joululoma. Täydellinen rento fiilis...syömistä, lepäilyä, syömistä ja lepäilyä. Ulkoilua ja valokuvaamista tässä on ainoastaan kaivattu. Kumpakaan ei ole ollut tarjolla. Aina kun olen ajatellut mennä ulos, olen saanut todeta, että vettä vihmoo, enemmän tai vähemmän. No, kaikkea ei voi saada.

Tänään käväisin pikaisesti ruokakaupassa. Täydennettiin myös tyttären jääkaappia. Värjäsin ja leikkaisin myös häneltä hiukset. Mies käväisi töissä tämän päivän ja tässä nyt viikonloppua vietetään. Olin melko varma, että joulunpyhinä podetaan jotain tautia, mutta onneksi niin ei käynyt. Sen verran potevaa työkaveria ja asiakkaita oli koko joulukuun, että pienoinen ihme se oli, että mikään niistä pöpöistä ei tarttunut. Kaikki rasvaisten mässäily näkyy kyllä silleen, että keskellä nenänvartta posottaa megaluokan finni, joka on varsin kipeä. Varsinkin sen jälkeen kun yritin sitä liian varhain puristella. No, koska näemmä olen meidän perheen ainoa vielä murrosikäinen, niin kellään ei ollut tarjota mitään finnivoidetta. Siispä mä tässä nökötän hammastahnaa nenäpäässä. Se on sellainen ikiaikainen kotikonsti.

Jouluna saatuihin dekkareihin en oo vielä koskenut. Jos sitten huomenna alkaisi niiden parista etsimään jännitystä ja nautintoa. Uuden vuoden keli ei taida olla nykyistä yhtään parempi. Miten sateella voi ampua ilotulitusraketteja? Varmaankin huonosti. :)

Kommentit

Seijastiina sanoi…
Ihana loma on mullakin ollut.
OIkein leppoisaa viikonvaihdetta.
Marja sanoi…
Lepäily on ihanaa!
Vikki sanoi…
Kuvaus- ja ulkoilukaipaustakin täälläkin on podettu ja suklaan aiheuttamasta leukafinnistä kärsitty :D
Eiköhän tämä tästä, mukavaa loppuviikonvaihdetta!
Äityli-Mummo sanoi…
Eihä tälläsil ilmoil voi muuta tehhä, ku syyvä ja levätä. Sit o iha pönttö, tööt tööt olo. kait niit rakettei voip ampuu, jos ei kaatamal tuu vettä, et saap syttymää, mut ei ne näy mihikää. Ei kyl ammuta ite yhtää. Hyvä näköne takki, miekii haluisi, mut ei käy päälle, miseliin ukkokii jäis toiseks ja sitä paitsi pitäs olla 50 astetta pakkasta, muute mie sulasi :D