Postauksien poisto...hups´!

Eilen mun piti vielä tässä iltasella laittaa tänne yksi postaus, mutta sitten iski väsymys. Joten jo poistin aloittamani jutun. Siinä samassa hötäkässä meni sitten ed. postaus....Hyvä minä!! No, jutun sisältöä en enää muista, mutta kuva on kyllä mielessä. Laitetaan se tähän tarinaan. Ai niin, kyseessähän oli meidän kissa Venni, joka "raateli" ruuanhimossaan äippää oikein kunnolla. Pikkupeto!!

Tänään herkutellaan norjalaisella lohella, brysselinkaalilla ja puikulaperunoilla. Sää on ainakin vielä hieman epämääräisen harmaa. +1 C näyttäisi olevan lämpötila.Ostin mudcakea varten suklaata ja ehkä voisi tehdä myös kääretortun.

Eilen illalla selailin vanhoja kesäkuvia. En tiedä mistä johtuu, että kesä on mielessä ihan jatkuvasti. Tämä hetki keväästä kun talvi on vielä ihan kunnolla lumikasoineen olemassa, mutta lätäkköjä jo löytyy, linnut laulaa ja lämpöasteet voivat jo lämmittää ulkona poskia, niin se on jotenkin aikaa, että kesää jo ajattelee aktiivisesti.

Onhan tässä tiedossa kuitenkin mielestäni paras juhlapyhä joulun jälkeen, elikkä pääsiäinen.  Pajunkissoja, rahkaleivonnaisia, suklaamunia, rairuohoa, tipuja, pääsiäisleipä, loma, mämmiä...

Kommentit

Tuula sanoi…
Ihana tuo kissakuva. En muista ehdinkö kommentoimaan sitä siinä postauksessa, jonka vahingossa poistit :).

Ihanaa tämä kevääntulo. Täälläkin lumet sulaa ihan kohisten.

Onpas kaunis pääsiäismuna! Vähän kuin norjalaista ruusumaalausta :).
Tillariina sanoi…
Noita pääsiäismunakoristeita taitaa olla mulla 5 kappaletta erivärisiä ja kuvioilla. Ne tuntuu jotenkin puisilta, mutta kyllä ne jotain muuta ainetta ovat. Valmistettu muistaakseni Puolassa. Ostin ne 15 vuotta sitten paikallisesta K-kaupasta. Kun niitä heiluttaa, sisällä kilisee jokin.
Suvenkeiju sanoi…
Kilisevät munat ;D