Näin se alkaa...

Ensimmäinen valokuvaukseen liittyvä blogini. Ennestään löytyy jo päiväkirjablogi valitulle yksityisporukalle avoin ja skräppäysblogi, joka tosin on nyt jostain syystä jäähyllä ollut jo jonkin aikaa. Vanha läppäri hajosi ja sen mukana meni kaikki digitarvikkeet, olisko siinä suurin syy!!?

Olen ollut koko aikuisikäni innokas valokuvaaja, mutta nyt hommaan toi uutta kipinää uusi järkkärikamera, jonka sain kätösiini siis viime viikolla elikkä Canon EOS 550D. Sen kanssa on nyt vielä totaalista räpiköintiä, mutta jotain apua on tuonut se, että kaikki pokkarini ovat olleet Canonin valmistamia. On siinä ehkä jokin sama logiikka masiinoissa. 4 päivää piti kameraa odotella, joten käytin ajan hyödykseni lukemalla valokuvablogeja ja erilaisia oppaita. Kirjastosta on varattu muutama opus myös, että pääsis noista perusjutuista edes ymmärykseen.  Kuvankäsittelyohjelmana on Photoshop Elements 8, joka tosin on enempi tuttu noista skräppäyskuvioista. Osaan mä sillä vähän kuvia muokata, mutta en hirveän hyvin.Tämä Blogger on alusta uusi tuttavuus, olen aikaisemmin käyttänyt My spacea, Vuodatusta ja Wordpressiä. Näytti vaan lähes kaikki valokuvausbloggarit käyttävän tätä alustaa, varmaankin jonkin syyn vuoksi? Kai mä tätä alan tajuta jossain vaiheessa....

Kevättä odotan kovasti. Tykkään kuvata näet erityisesti kasveja (kukkia).  Tosin nyt viimekuukausina elikkä talviaikaan kissojamme Venniä ja Lisseä, jotka jo ovat ihan kyllästyneitä paparazzeihin l. perheenjäseniin kameroineen. Makrokuvauskin kiinnostaa. Lähikuviahan noilla pokkareilla saa, mutta nyt omistan myös oikean makrolinssin, joten ehkä minulle tässä avautuu ihan uusi maailma?!

Kommentit

traappe sanoi…
Teit siis itsekin blogin. Tosi kivan näköinen ainakin näin ensinäkemältä. :) Ja photoshop elements 8 on aika kiva. Itse koitan pärjäillä tuolla ilmaisella GIMPillä... Tuliko tuo EF-S 60mm F2.8 Macro objektiivi kamera paketin mukana vai ostitko erikseen ? :)
Tillariina sanoi…
Sen makron ostin erikseen. Sai näet -20 %:n alennuksen kameratarvikkeista kun osti kameran (Markantalo). Kävi vielä sillai tuuri, että ehdin tilata sen vanhalla hinnalla elikkä 96 euroa nykyistä ovh:ta halvemmalla. Joskus näinkin! Yleensä juuri toisinpäin...