Lisse, 4 vuotta 9 kk

 Lisse on leikattu tyttökissa. Painoa peräti 5,8 kg. Kookas kissa siis, varsinaisesti ei lihava, vaan iso. Lisse on luonteeltaan nautiskelija. Valtaa talon parhaimmat nukkumapaikat, yleensä vuoronperää sulostuttaa läsnäolollaan perheenjäsenien sänkyjä. Nirso ruuan suhteen. Vain ja ainoastaan yhtä merkkiä ruokaa suvaitaan syödä. Lisse osaa avata ovet painamalla kädensijasta. Lissen taitoihin kuuluu myös toimia hoitsuna. Flunssapotilas esimerkiksi saa vaikkapa parin vuorokauden täydellisen nukkukaverin Lissestä. Käväisee vain äkkiseltään syömässä ja veskissä. Lisse ulkoilee valjaissa 2-3 kertaa päivässä. Hölkkää tuolla pyörätiellä joskus varsin lujaa vauhtia. Tuntomerkkeinä ovat kiiltävä musta turkki ja pieni valkoinen kaulatäplä. Lissessä on myös ihana tuoksu, päinvastoin kun Vennissä, joka enempi tuoksahtaa koiralle. Meillä molemmat kisut käyvät pari kolme kertaa vuodessa suihkussa. Lisse on kesällä taitava pyydystämään perhosia. Lisseltä saa pusuja, elikkä kun kysyy, että pussataanko? Niin, kisu sulkee silmät, ojentaa kaulaa ja sitten pussataan! Lisse osaa myös pari temppua, mutta niistä myöhemmin!

Kommentit

Tuula sanoi…
Ihana kisuli. Muistuttaa kovasti kissaa, joka meillä oli lapsuudenkodissani. Oli meillä täälläkin yksi musta kissa, mutta se oli kokonaan musta. Liekköhän sen vuoksi jäikin sitten suton alle...
Tillariina sanoi…
Meillä on kotikadulla 10 taloa, joissa kaikissa nyt vähintään se yksi auto, parhaimmissa 3. Liikennettä löytyy. Siksi Lisse ulkoilee valjaissa kun pelkään juuri jäävän auton alle muuten. Pimeimpään aikaan vilkkuu valjaissa valo! Välillä voi muuten näytää mustaa asfalttia vasten, ettei siinä flexin päässä ole mitään! :) Tervetuloa tänne mun blogiin käymään toistekkin!!