This is not a love song...

Eikä Tillariina oo mikään luontokuvaaja!! Ekan kerran kuitenkin kameraa on ulkoilutettu ja tavoitteena oli löytää jäneksen/rusakon jäljet lumihangesta. Kuvittelin olevan ihan iisinkin jutun, sillä niitä pitkäkorvia risteilee ihan pihassa asti. Lisäksi eilen oli Lisse-kisu päiväkävelyllä törmännyt sellaiseen! No, ei löytynyt ja minä en keksinyt mitään kuvattavaa. Lunta ja kärsineen näköisiä puita. Myrskyt niitä riepotelleet.

Hanki oli kova ja polku tallattu valmiiksi etehen. Liikaa oli vaatetta. Kevyttoppatakkin liikaa. Tässä kohtaa vielä toiveikkaana kuitenkin.
Pienet lehtipuut olivat kuka mihinkin suuntaan kallellaan. Jännästi siinä kumarretaan!! Outoa maan vetovoimaa! Aurinko kilotti niin silmiin, että mun tarkennukset meni vähän niin ja näin. Fasaanikukko kailotti jossain tuolla pusikoissa, mutta ei sekään suostunut mun linssin eteen! Vaikka ollaan sitä koko talvi syötetty maapähkinöillä.
Näitä oli muuten metsässä yllättävän paljon! :) Alimmassa kuvassa tähdätään jo kotipihalla. Siinä piippuköynnös kietoutuu itsensä ympärille. Elikkä saldo oli sangen huono, mutta tulipa nyt räpsittyä jokunen kuva.

Kommentit

Maelka sanoi…
Tulipahan kuvattua :) ...sellasia kuvia on mullakin paljon. Aina ei löydy "elämää suurempaa" kuvattavaa, valitettavasti :).
Tillariina sanoi…
Justiinsa niin, tulipahan kuvattua! Kokemus kuitenkin kun tuo valo on ulkona ihan erilainen kun sisällä kuvatessa ja piti välillä pyöriä ittensä ympärillä, että mistä se aurinko niinkö pilkottaa! Niin ja se lumi...siitä mä en jaksa edes kirjoittaa! Se on yllättävän vaikeaa...
Tansku sanoi…
Oothan saanu kuvattua kauniita kuvia,niin keväistä!
Aina ei osu sellaiseen mihin ois ollunna tarkoitus,minäkin yritän jänösiä kuvata ja aikas läheltä on liipannu muutamia kertoja,jkälkiä tosin on näkyny.:D..
Pasi Lepola sanoi…
Haa, uusi aluevaltaus. ;) Ei se ole helppoa, varsinkaan kirkkaassa auringonpaisteessa, jolloin kontrastiero valon ja varjon välillä on niin huikea. Joka tapauksessa onnistunut sessio. Hyviä kuvia, joissa jokaisessa on oma tarinansa.

Eräästä kirjasta luin toimivan vinkin lumelle: kokeile ylivalottaa +- säätimestä (EV) +1:n verran ja ylläty. ;)
Tillariina sanoi…
Pitääpä kokeilla tuota ylivalotusta. :) Lumi on siitä hyvä kohde kuitenkin, että se ei karkaa tähtäimestä minnekkään, ehtii tehdä hyvin säätöjä! Sataa muuten taivaalta lisää, ettei pääse loppumaankaan!
sirpa sanoi…
Näin siinä usein käy, jotain kun varta vasten
lähtee jahtaamaan, ei näy vilaustakaan.
Hienot kuvat sait kuitenkin.
Piippuköynnöksen rungot ovat hauskasti kietoutuneet yhteen.
Tillariina sanoi…
Mun blogiin on eksynyt kyllä harvinaisen kannustavaa porukkaa! :)
trina sanoi…
Vastavierailulla :) Sun molemmat kamerat ovat näköjään aivan samat kuin minun kamerani. Mulla vaan ei vielä ole ollenkaan järkkäriin objektiiveja, vaikka niistä kovasti haaveilen.
Tillariina sanoi…
No, sepäs oli sattumaa! :) Minä pistin ns. viimeiset siemenperunat likoon kun tilasin jo toisen objektiivin(EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II, 219 € Magnet) 10 päivää sitä odotellut jo! Toivon mukaan tulee tällä viikolla!! Ei oo varaa eikä tarkoitustakaan pistää rahaa ihan tuhottomasti hommaan elikkä tässä on melkoisen varmasti mun hankinnat seuraavaksi neljäksi vuodeksi ainakin. :) Paitsi jos voitan lotossa!