Koruja, koruja...

Rakastan koruja. Ei niitä nyt ihan hurjasti ole, mutta jonkin verran. Enimmäkseen rihkamaa, kuten nämä. Ostin Tampereen Stockmannilta viime kesänä. Tähän settiin kuuluu myös kaulakoru, mustassa nauhassa. Olisivatko olleet Iberon valmistamat, en mene takuuseen.

Tässä on sitten viimeisin hankinta viime kuusta. Pahasti myöhässä oleva joululahja itselle. Joulun aikaan oli niin kiirettä ja jotenkin ei ollut edes mielessä mitään sellaista, että mitä mahdollisesti haluais. Päätin, että ostetaan sitten kun iskee innoitus. Niin ja kieltämättä rahavaratkin olivat paremmat jo helmikuussa :). Innostuin ensin Lumihiutale-nimisestä mallista, mutta eikös se jo killunut yhden työkaverin kaulassa! Siinä olisi ollut myös se pointti, että ehkä ei olisi sitä korua huvittanut pitää kesällä. Kun menin koruliikkeeseen, näin jo kaukaa, että mikä on mun koru!! Se oli 15 min kun kaupat oli tehty. Lumikukka on sarjan nimi ja Kaleva Korun mallistoa. Hopeisena valitsin, sillä pronssi reagoi vahvasi mun ihon kanssa ja menee vihreäksi.

Sitten tämä "ikuisuusprojekti". Kaulakoru ja ranneketju Pandoran valmistamana. Tässä on osa kaulakorusta. Koruun voi ostaa monenlaisia heloja mieltymyksen ja kukkaron mukaan. Olisko jotain 8 vuotta tätä korua kerätty. Se on nyt valmis, sillä painaa aika paljon.

Kommentit