Hattulan himonaama & Luolajan lumooja!


Lisse on tuotu Hattulasta ja Venni Luolajasta. Kasvattajanimet ovat kissoilla ja koirilla hyvinkin hauskoja, joten me ollaan keksitty meidän kisuille sellaiset kanssa, vaikka ovatkin siis ihan semmosia maatiaiskisuja. Laitetaan nyt Lissestä ensin tämän päivän otos!

Lissen synnyinkodissa oli paljon eläimiä. Kilppari, koiria ja kissoja. Elikkä tottunut kaikenlaiseen nelijalkaiseen viipottajaan.
Harmi kun nuo Lissen silmät tässä kuvassa ehkä vähän liikaakin loistaa! Ne ovat kyllä sellaiset keltaiset-vihreät, ehkä jälkimmäistä väriä enemmän. Tämä sohvan selkänoja on mielipaikkoja nukkua ja lepäillä.

Venni järjesti sitten varsinaisen hiirisession! Tässä ensimmäisessä kuvassa purraan leluhiiroselta viikset pois! Sitten vaan muuten söpöillään! Venni on sillai ikupentu, että leikkii kokoajan ja hmm...tykkää lutkuttaa tuota ihopoimua peukalon ja etusormen välissä. Siis vauva!!
Kommentit

Saila sanoi…
Hihii... meillä kans Ransu on ikuinen lutkuttaja-vauva (kolme- ja puolivuotiaana) ja tällä hetkellä yrittää kaivautua viereisen varasängyn viltin alle ja leikkii samaan aikaan leluhiirelllä hurjaa saalistajaa :-D
Lisse on todella kaunis <3 Meillä Musti on myös sellainen viinirypälesilmä.
Tillariina sanoi…
Kiva kuulla, että näitä lutkuttaja-vauvoja on muillakin! Me ollaan oltu vähän nolona tuon Vennin kanssa. Eikä sitä tosiaankaan ole vieroitettu emostaan liian aikaisin kuten jotku ovat epäilleet!