Kuvauksia keittiössä!

Räntää ja vettä sataa taivaalta. Ankea on lauantain keli. Ei siis missään tapauksessa ulos kuvaamaan. Mitäs kivaa meidän keittiöstä löytyy...Mä sujautan nykyisin varmaan liiankin kanssa valkosipulia ja chiliä ruokiin. Laiskana kokkina olen ihastunut noihin yksikyntisiin valkosipuleihin. Ei yleensä kyllä tarvi kuoria kun yhden.  Chiliä on meillä ollut keittiön ikkunalla ihan ruukussakin kasvamassa , 
mutta ei tällä hetkellä! Yksi versio oli niin tulista, että sitä riitti ihan sellainen sentin pätkä siemenineen. Nämä kaupan isot, punaiset ovat tosi mietoja!

Otin varmaan 10 kuvaa tästä asetelmasta ja taisin nyt valita oikeastaan tylsimmän tähän! Tarkennuskin on kai tuossa alustassa. :) Tässä vaan oli tuo punainen sävy paras. En tiedä olenko turhankin niuho, mutta en uskalla ostaa kiinalaista valkosipulia. Siellä kun ollut näitä elintarvikeskandaaleja jonkun verran.Tuli marketista napattua pari "pussikukkaa", narsisseja ihan alkutekijöissään ja ruukkukrysanteemin.Kylvin jo rairuohonkin, että siitä olisi vähän pitempään iloa. Krysanteemi ei oo varsinaisesti mun mielikukkia, eivätkä mitkään, jotka muistuttaa päivänkakkaraa! Ruukkuversiona nämä vielä menee.

Huomenna on tavoitteena ottaa keittiöstä talviverho pois ja laittaa kukkakappa tilalle. Piha on vielä luminen ja jäinen.

Kommentit

Eko sanoi…
Molemmissa kuvissa sommittelu ja värit ihan ok...
Terävyysalue on kovasti pieni. Aukkoa pienentäen syvyysterävyys hieman suurenee.
Lähikuvissa se on joka tapauksessa minimaalinen.
Kokeilemalla ja kokeilemalla se sitten löytyy...
Samoin maku sapuskoihin...!