Voihan Narsissi!Täytyyhän tässä pääsiäistä lähestyessä laittaa ainakin yksi pakollinen narsissikuva! :)

Ruukkunarsissi elikkä pieni keltakukkainen Tete-a-Tete. Tässä versiossa pikaisen laskennan mukaan olisi tulossa 18 kukkavanaa. Kissat kyllä heti kun silmä välttää pahoinpitelevät kukkaparkaa. Kiva niin tassulla heilutella kivoja keltaisia kukkia ja pitkiä lehtiä!Tytär ilostutti perhettä tällä herkulla eilen. Nyt siitä on lähes enää muisto jäljellä. Kyseessä on jo varmaan monelle tuttu Banoffee-torttu. Se on sen verran tuhtia ja makeaa syötävää, että pahinkin makeannälkä on takuuvarmasti taltutettu. Ohjelinkki alhaalla!

Käytiin tässä tänään marketissa ruokaostoksilla. Ihmiset olivat tosissaan hamstranneet näemmä kananmunia. Ihan muutama rasia jotain ekstrakallista versiota oli tarjolla. No, jos vielä lauantaina löytyisi jostain meidän käyttämiä maalaismunia elikkä 15 munan rasiassa reilu kilo. Semmonen menee meillä n. viikossa ja nythän vielä pitäisi leipoa monenlaista pääsiäisleivonnaistakin! Elikkä pari rasiaa voisi olla aiheellinen hankita.

Ohje löytyy mm. tästä nettiosoitteesta http://blogit.mtv3.fi/elamamakeaksi/2008/04/19/banoffee-torttu/

Kommentit

traappe sanoi…
meillä samallaisia kukkia, ja olin myös ajatellut ottaa kuvan. ne vain nuupahtivat ennen sitä :(
Tillariina sanoi…
Minäkin otin nyt jo kuvan, vaikka ei siinä kuki vasta kun 5 kukkavanaa! Jos vaikkapa kissat keksii tehdä siitä vielä päivällä jonku ihan oman installaation! Sitten ei oo paljon mitä kuvata!
sirpa sanoi…
Juu, täytyyhän edes yksi narsissi-kuva pääsiäisaikaan ottaa;))
Hieno kuva narsissista ja maukas kuva tortusta.