3 päivää lomaan!


Minulla on nykyisin tapana ottaa jostain ihan merkityksettömästä kohteesta kuvausreissun aluksi parit koekuvat. Tähtäsin sitten metsikköön! Jippii, siellähän nökötti fasaani. Elikkä mun ns. koekuvasta tuli sen reissun paras otos. :)  Lomaksi on luvattu vähän huonompaa säätä. No, tehdään sitten muutakin kun kuvataan tipuja ulkona.

Kommentit

Intianminttu sanoi…
On sulla tarkat lintukuvat! Milläs objektiivilla kuvailit esim. käpytikkoja (pari postausta aiemmin) ja tuota fasaania ja miltä etäisyydeltä? Yritän tässä saada vähän oppia sulta...
Katriina sanoi…
Kylläpä on KOMEA! Etenkin kun noita ei meidän leveyksillä ole ollenkaan, on etelän eksoottinen lintu. Jopa väritys on suomilinnuksi erikoisen värikäs;)
Vikki sanoi…
Tämä on kyllä varsinainen ilopilkku!
Ei oikein tiedä mitä kohtaa katsoisi!
Matkatar sanoi…
No voi juku kun hieno kuva! Oon taas niin kateellinen :). Olen yrittänyt tuloksetta aina saada fasaaneista hienoja kuvia! :)
Tillariina sanoi…
Kiitos kehuista ! :)
Tuolla uusimmalla objektiivilla kuvaan nykyisin melkein kaiken elikkä
EF 70-300 mm,f/4-5.6 L IS USM tai siis kuvat marraskuun puolesta välistä lähtien on sillä kuvattu.

Linnut ovat aika arkoja, joten 300 mm putki ei oo liioittelua! Pientä tipua pitää silti vaania ja yrittää päästä mahdollisimman lähelle, jos haluaa lähikuvan. Olisko johonkin 5-7 metrin päähän kohteesta. Hyvällä putkella kuvattua kuvaa voi sitten vielä vähän cropata kuvankäsittelyllä. Ison tipun kuten fasaanin voi kuvata jo kauempaa ja silti saada lähikuvan.
Marru sanoi…
No just, eipä mun reiteillä oo fasaaneja näkynyt... hieno "koekuva" :))
Gert Jan Hermus sanoi…
Very nice picture!

Greetings from the Netherlands,
DzjieDzjee
Ansa sanoi…
Upeasti näkyy tuo kauluksen sininen väri!
Minttuli sanoi…
No on kunnon pääsiäiskukko, miten komeat kevätvärit hällä onkaan!

Maikki sanoi…
Näitä meilläkin kuleksii, juuri tänään moikkailin yhtä. Komea lintu, ja upea kuva!
Harakka sanoi…
Niin todella upea kuva fasaanikukosta!
Meilläkin näitä aina silloin tällöin näkee, mutta menevät niin lujaa, etten kuvaa ole vielä tänä keväänä saanut niistä..
Pasi Lepola sanoi…
Hieno kuva kieltämättä. Niin monesti itsekin olen huomannut, että se "vahinkolaukaus" on monesti kuvaussession paras osuma. Kolme päivää lomaan, ei enää montaa...
marjukka sanoi…
Aikas hyvä koekuvaksi ;D