SE söpöilee!Eilen kun tulin töistä ja selasin postia keittiössä, niin katsoin ulos ikkunasta. Jee, pyrstötiainen puussa. Yksin se siinä odotteli ruokailuvuoroa touhukkailta tinteiltä. Ryntäsin olkkariin hakemaan kameraa. Sain muutaman kuvan, enimmäkseen hän halusi olla minuun selin, mutta ihan lopuksi kääntyi ja sain tämä kuvan! Siis lasin läpi otettu, että häröä löytyy. Ilme korvatkoon sen. 

Mä olen nyt maanantai iltapäivästä asti potenut omituista mahakipua. Se iskee ja sitten taas rauhoittuu. Saisi jo mennä ohi. Silleen lievästi rajoittaa olemista ja tekemistä. Siitä olen tyytyväinen, että töissä sain hommat tehtyä ihan iltapäivää lukuunottamatta. Huominen vielä ja sitten alkaa pääsiäisloma! :)

Kommentit

E. Salonen sanoi…
Hieno kuva! Lintu on todellakin söpösti tuossa kuvassa!
Tiitsa sanoi…
Voi, että. Oli sinulla hyvä tuuri. Aivan ihana kuva tästä kaunokaisesta. Lupailee varmaan hyvää pääsiäispyhien kuvausonnea.
Sirpa sanoi…
Ihana pääsiäistipu!
Toivotaan, että mahakipu helpottaa, jospa vain odotat niin kovasti lomaa...
Eko sanoi…
Kyllä onkin oikea 'Söpöliini'.
Katsoo suoraan kameraan.
Tulee hieno intiimi tunnelma.
Onnittelen mainiosta kuvasta...
Askartelin itte sanoi…
Niiiin ihanan söpönen<3 Varmaan söpöin lintu, ikinä:)
Annika sanoi…
Ehdottomasti söpöin lintu Suomessa. Näin kerran kahden pyrstötintin tappelevan ja ne olivat siinäkin tilanteessa söpöjä :D
Saraheinä sanoi…
Voi, mikä nappisilmä js täydellinen poseerausilme :)!
orvokki sanoi…
Voi lutunen mikä lintunen. Ihana!!
Saila sanoi…
Kylläpä hän on todellakin söpö!
Hyvää lomaa!
Harakka sanoi…
Niin tosi kaunis lintu ja hieno kuva siittä.
Melkein kuin pääsiäistipu!
Ja muuten onnea uuden kamerasi kanssa, kun sen saat. Pian sen opit ja kuvaat kuin aina ennenkin.
Hyvää pääsiäisen aikaa sulle!
Minttuli sanoi…
Voi hyvänen aika miten hellyttävän näköinen, aivan ihana!
Paranemisia ja mukavaa pääsiäisen aikaa!
Suvikummun Marja sanoi…
Ai, että nuo pyrstikset on suloisia!
Meillä oli viime vuonna huhtikuun alussa pari viikkoa parvi ruokintapaikalla. Talipötkylää söivät. Nyt olen joutunut ostamaan heidän vierailunsa varalta jo vaikka kuinka monta pötkylää, kun harakat ja tikka käyvät tekemässä niistä selvää parissa päivässä!

Oikein kuvauksellista pääsiäislomaa sinulle, toivotaan, että mahavaivat hellittävät!
Maikki sanoi…
Awwwwww, miten ihanan suloinen otus!
Paranemisia <3
Tillariina sanoi…
Maanantaina kävelin yhdestä kokouspaikasta kaupungilla jo pois kun kouristi niin kovasti, että piti tehdä nopsa ratkaisu...vedin niin lujaa kun pystyin yhden julkisen rakennuksen ovesta sisään ja miestenvessaan!

No, se oli lähin...hätä ei lue lakia. Enpä oo ennen siellä poikien puolella käynytkään ja se oli siis semmonen yksipaikkainen, että ei voinut törmätä keneenkään! Mahakipuun ei oo oikein mitään lääkettä, plääh. Olen nielaissut varmaan tulen, polttelee, murisee ja oksettaa.
Mustis sanoi…
Voi miten on söpöliini tämä tipu:) Harmi, olet saanut jonkun "loroviruksen", inhottava juttu, mutta luultavasti se menee ohi yht'äkkiä kuin tulikin..
Pasi Lepola sanoi…
Uuh, todellinen söpötys! Toivottavasti se mahakipu on vain uuden kameran odotuksesta johtuvaa jännitystä ja paranee huomenna kun saat sen postissa.
Tuula sanoi…
No onpas ihanainen!
Anne sanoi…
Oikein pääsiäistipu!