Uudet valjaat!


 Lisselle oli tarkoitus jo viime kesänä ostaa uudet valjaat 5-vuotislahjaksi, mutta se jäi kun oli erimielisyyttä miehen kanssa koosta. Vanhat mustat olivat minusta aivan liian pienet (S-koko). Lisse painaa 5,8 kg. Pikkukisuna Lissukka vähän myös teroitti hampaitaan niihin vanhoihin valjaisiin, mikä on tietty enempi kosmeettinen haitta. Lisse oli aika pieni kun tuli meille, eikä Lissen äippä ollut mitenkään isokokoinen, että ajateltiin pienemmänkin koon riittävän. Niin ja riittihän se ensimmäiset kaksi vuotta. Nyt on neitokaisella uudet pinkit valjaat M-kokoa. Arja Vänttisen valmistamat kuten edellisetkin. Nahka on ihanan pehmeää nappanahkaa, heijastinnauhalla. Pikalukot, jotka tosi näppärät!

 Kuvaaminen ja kissan ulkoiluttaminen on sangen vaikeaa hommaa yhdessä. Lintuja katseltiin, naapurin touhuja ihmeteltiin (lumen kolaamista), haisteltiin jäniksen jälkiä ja tietysti vaan tarkailtiin reviirin rajoja! Viivi-adoptiokisun isot tassunjäljet näkyivät lumella. Lissen häntä meni hieman pörheäksi.Viivi on vihulainen, raksujen rosmo Lissen mielestä!

Kommentit

trina sanoi…
Olen myös miettinyt tuota oikeaa valjaskokoa. Meillä on Vänttiset M-koolla ja Seemi painaa 4,4 kg. Olen ajatellut, pitäisikö olla L-kokoa, mutta ehkä tuo M on ihan hyvä.

Vänttiset ovat kyllä tosi kätevät, helppo pukea ja riisua pois kissalta.
Tillariina sanoi…
Lisse on melkoinen Houdini valjaiden kanssa. Piti olla niiden S-koon valjaiden kanssa tarkkana, että ei kisu pääse makaamaan ja pukkaamaan tassuilla lenkkiä päästä pois. Sen jälkeen saa kyllä itsensä kiemurreltua valjaista pois. Miehelle on tehnyt sen jotain 5 kertaa, joten hän ei siksi kannattanut isompia valjaita. Nyt on kyllä tuo mahavyö sen verran tiukalla, että jos saiskin kaulaosan pois, siinä on semmonen 3 sekenttiä aika napata kissa syliin ja estää karkaaminen. Lisse tahtois niin lähteä lintujen perään! :)
Äityli-Mummo sanoi…
Vietin ihanan aamuhetken, mahtavien kuvien ja nukavien tekstien parissa. KIITOS! Ei näihi siu kuvaamii lintuihi, oravii, kyllästy ikinää, jatka vaa samaa mallii, toki kaik muutkii kuvat kelpaa :D Lisse ei ainakaa pääse häviämmää hankee ja uuvet valjaat sopii tosi hyvi mustaa turkkii ;D
Vanilja sanoi…
Kyllä teillä on kaunis kissa :) Itsekin olen kissa-ihmisiä ja meillä on kaksi kissaa, jotka on otettu "käytettyinä", niin mieheni sanoo.
Sopivien valjaiden etsintä on aika haastavaa... viimeksi otin vanhat mukaan kauppaan.
Voi ihan tulee kissoja ikävä, ne kun on nyt hoidossa, kun matkalla ollaan.
Kuukausi vielä ja sitten nähdään kisuliinit
Anne sanoi…
On hän nyt sitten tyylikäs!
Eko sanoi…
Lisselle sopivat - mahtavan hienot valjaat.
Hieno on Lissekin - kelpo mirri kerrassaan.
Painoa sopivasti...!
Pasi Lepola sanoi…
Onnittelut Lisselle uusista valjaista. Meillä Jasulla on samanväriset. Viime kesänä yritettiin useaan otteeseen totuttaa niihin, mutta huonolla menestyksellä. Saapa nähdä oppiikö se näin eläkeikäisenä enää valjaisiin.
pappilanmummo sanoi…
Hienot valjaat, kun on heijastinkin.
Saila sanoi…
Päheet, hieno väri!