Naakat kirkolla!


 Enpä ole ennen muistaakseni naakkoja kuvannutkaan. Niillä on tosi kauniin väriset silmät. Aika arkoja olivat. Harmitti kun lähdettiin autolla jo pois, niin kirkon takana oli puu, missä niitä istui oikein parvi. En kehdannut pyytää miestä heti pysähtymään!
Jotenkin tuli kyllä vähän semmonen kauhuelokuvamainen fiilis noista linnuista, vaikka sää siis oli kaunis ja ei tuo kirkkokaan minkään ihan kummituslinnan puitteita täytä!Kellotapuli ja asehuone

Kommentit

Saila sanoi…
Minustakin naakat on hassun näköisiä, mutta ennen kaikkea ne on niin söpöjä! Sellaisia harmaita, ei niin kauniita, mutta juuri siksi niin ihania ♥
Upea kirkko tuo kyllä on! En ole koskaan pysähtynyt tuon kohdalla vaikka olen monta kertaa ohi ajanut.
Harakka sanoi…
Naakat on kyllä oikeestaan kauniita lintuja.
"Linnut" elokuva niistä joskus tulee mieleen, kun niitä on oikein paljon parvessa.
Vikki sanoi…
Kirkko on omalla tavallaan todella kaunis!
Paikallislehdessä oli juuri juttu naakoista jossa kerrottiin että naakat ovat alkaneet käyttäytyä yhä röyhkeämmin esimerkikisi torin kahvikojuilla!
Rauni sanoi…
Naakka onkin hieman vieraampi lintu, en niin lähietäisyydeltä muista edes nähneeni. Hienoja kuvia jälleen ja tuo kirkko on kyllä tosi kaunis!
Tiitsa sanoi…
Naakka on erittäin valokuvauksellinen lintu, jos on ihmisiin tottunut. Suosittelen seurailemaan jos lähistöllä niitä on. Hyvät kuvat saitkin ja tuossa ympäristössä ovat omimmillaan.
Gert Jan Hermus sanoi…
Very nice pictures! I really love it!

Greetings from the Netherlands,
DzjieDzjee
Häivähdys sanoi…
Tosi hienoja naakkakuvia! Niissä on kauniit ja mielenkiintoiset taustatkin. Naakkojen touhuja on mukava seurata, mutta olen iloinen, että ne viihtyvät enemmän tuolla keskustan tuntumassa. Niiden kerääntyminen keskustelemaan käy kyllä korville.