Kaarella


Odottelin kyytiä Hämeenlinnan keskustassa ja katselin hieman ympärilleni. Hämeenlinnassa on muutamia vähän vanhempia rakennuksia keskustassa. Niissä näemmä harrastetaan kaaria. Niitä on ikkunoissa ja ovissa, edustavat varmaan jotain tyylisuuntaa, josta minulla ei oo harmainta aavistusta. 


Hämeenlinnan uusin, isompi julkinen pytinki on Miekkalinna, poliisitalo. Se on varsin massiivinen rakennus, aika ahtaalla paikalla. Runsaasti lasia ja kaarella sekin on, mutta tullaanko sitä vaalimaan ja säilyttämään seuraavat 200 vuotta? Jotenkin epäilen.


P.S. Verkkokauppa.com on tosi nopea! Eilen tilasin tuotteet (reppu, muistikortti) klo 11.45. Juuri nyt tuli tekstari, että tuotteen voi hakea postista! Kamerapaketti on vielä kuljetuksessa...en oikein usko, että ehtii tälle päivälle. Matkahuolto kyllä kuljettaa, mutta sitten täällä Hämptonissa hidastelee kuljetus saada tuohon lähimpään Siwaan.

Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Ahaa, otit lähipakettina. Siinä tosiaan menee äkkiä päivä lisää... Oijoi, sehän tarkoittaisi, että saat kameran vasta maanantaina, eihän täällä jaksa blogisi lukijatkaan odottaa niin pitkään. Näin poliisitalon, kun käytiin pari viikkoa sitten Hämeenlinnassa. Melkoinen linna, siihen on varmasti palanut rahaa. Velipoika kertoi, että se on kaikenlisäksi vajaa käytössä, poliisihallintouudistuksen jäljiltä.
Pasi Lepola sanoi…
Nythän mää vasta hoksasin, että maanantaikin on vielä vapaata. Nyt kyllä joudut tänään käydä matkahuollosta hakemassa paketin kesken kaiken pois kuljetuksesta. ;)
marjukka sanoi…
Toivottavasti et joudu tiistaihin asti uutta kameraa odottelemaan! Mukavaa Pääsiäistä joka tapauksessa!
Tillariina sanoi…
Kamera ja härpäkkeet tulivat jo tänään! Olipa nopea toimitus! Olen kuitenkin siitä mahataudin monen päivän potemisesta sen verran huonossa kunnossa, että tänään ei kuvata mitään vielä. Akku on latauksessa, muistikortti laitettu valmiiksi ja ohjekirjaa pari sivua selattu.

Tyttärelle olen opettanut vanhalla kameralla kuvaamista. Näpsii nyt tauotta tuossa...:)
Tiitsa sanoi…
Onnea uudelle kameralle ja nyt toivotaan paitsi kuntosi paranemista niin oikein kauniita kuvausilmoja.
Pasi Lepola sanoi…
No niin, tulihan se sieltä, onneksi olkoon! Toivotan hauskoja hetkiä uuden kamerasi parissa ja mukavaa pääsiäistä koko perheelle!
Sarppu sanoi…
Tuollaiset vanhat rakennukset ja yksityiskohdat ovat hurmaavia :)
Äityli-Mummo sanoi…
Oispa ollu tiistain kamera mukan, kolme varista ja viis harakkaa, vierekkäisis koivuis. Mahotonta pyrähtellyy, säksättellyy, rääkymistä ja harakoil omituisii "kupuäänii". Tais olla poijaat, mitkä pyrähtel toistesa kimppuu. Kuule Tepu, ei tuos söpöläise kuvas oo mittää vikkaa, ihana, hämyne sinine tausta ja oksat taaempan. Ihana nappisilmä, pörröisine höyheninnee. Jännityksel oottelen uuve kamera otoksii!