Kurre kuusimetsässä!


 Kävin keskiviikkona heittämässä lyhyen metsäretken. Metsikössä on paljon polkuja, joita kuntoilijat ja koiranulkoiluttajat käyttävät. Joidenkin talojen piharakennukset rajoittuvat tähän metsikköön. Yhden puuvajan liepeillä pomppi orava! Katsokaapa sen kynsiä! Kyllä noilla kiipeä vähän vaikka minne! 

  Kuusimetsässä ei ole kovin valoisaa edes auringon paisteella. Niin tehokkaasti puut osaavat varjostaa. Lämpöasteet tekivät myös sen, että sellaisia lumipallonkokoisia lumikökköjä tipahteli puista. Yksi suuntasikin mun kaulahuiville. Hyvä kun en saanut lumipesua samalla. Eikä onneksi kamerakaan saanut kun ihan vaan roiskeita.


Kommentit

orvokki sanoi…
Huomenta Tillariina,
söpöset kuvat oravasta.
Metsässä sattuu ja tapahtuu,välillä saa pesujakin :) mutta onneksi kamera pysyi kuivana.
Päivänjatkoa.
Askartelin itte sanoi…
Oravat on niin söpöjä. Tänätalvena täällä on ollut tosi vähän oravia:)Ei ole kuvattavaksi ollut.
Suvi Kullström sanoi…
Ihanat orava-kuvat :)
Sirpa sanoi…
Siellähän se pörröhäntä veikeästi kurkkii. Ihania, etenkin nuo kaksi alimmaista. Huonosti olen itsekin saanut tänä talvena kurreja kuviin.
Suvikummun Marja sanoi…
Söpöt kuvat kauniista oravasta. Hän on oikein tuuheaturkkinen valioyksilö :)
Meilläkään ei ole tänä talvena näkynyt oravia(kaan)...
Tarja sanoi…
Kyllä se aina ilahduttaa kun oravia näkee! Kiva kurkkaus tuossa yhdessä kuvassa. Ihan selvästi se ihmettelee, että mitä toi tolla mustalla "mötikällä" tännepäin oikein osoittelee :).
Maikki sanoi…
Hyviä kuvia, oikein ilmeikkäitä ja iloisia! Kurre pelasti aamuni :)
Pasi Lepola sanoi…
Kivaa kurresettiä! Joo ja mahtavat kynnet! Mukavaa, että kamera/putket edelleen toimivat ja kyse oli vain hetkellisestä häröstä.