Hattulan Pyhän Ristin kirkko


Ehdottelin miehelle, että lähdettäisiin yhdessä kuvausretkelle. Tein kotihommatkin ennätysnopsaan, ettei reissu menisi kovin myöhään. Minä kuvaan ja mies tsiikailee juttuja kiikarilla. No, kyseli minulta, että minne mentäisiin? Siinäpä kysymys. Olen asunut hämeessä yli 20 vuotta, mutta mun ympäristön tuntemus on surkea. En keksinyt muuta kun Hattulan vanhan kirkon alueen. Laitoin kameraan pitkän putken, jos vaikka lintuja näkyisi. No, ei näkynyt kun muutama naakka. Otin kirkosta pari kuvaa kännykällä. Kirkon piha oli aika jäässä ja lumessa. En viitsinyt kovin alkaa kahlailemaan. Näissä kuvissa on siksi sanotaanko "modernit" kuvakulmat!Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Haa, bongasin Lumia-kuvat samantien! Erinomaista laatua näyttää tulevan ainakin noin kauniissa auringonpaisteessa. Tarkkoja kuvia, ei juurikaa kuvakohinaa ja dynamiikkaa riittää! Kelpaa näitä jakaa blogissa jos ei pitkällä putkella tule saalista!
Harakka sanoi…
Kirkko taitaa olla aika vanha, niin luulisin.
Mutta kaunis silti!
Tillariina sanoi…
Pasi, mä käyn niin harvoin missään, ettei oo vielä tuota kännykkää kuvaukseen tarvittu! Koti-työpaikka-koti-ruokakauppa-koti jne. Nytkin tuo reissu kesti korkeintaan puolisen tuntia...:)

Harakka, taitaa olla kirkko 1400-luvun lopusta. Melko vanha siis!
Sirpa sanoi…
Kaunis kirkko ja hienot kuvat!
Askartelin itte sanoi…
Hieno ja tosi vanha kirkko, jykevästi siinä. Hyvää alkavaa viikkoa:)
JPK sanoi…
Hyviä Lumia-kuvia. Ja hyviä kirkkokuvia. Mutta koetappas mennä ottamaan mielekkäitä kuvia siitä uudesta kirkosta. Itse en ole löytänyt hyvää kuvakulmaa miltään suunnalta kun puut peittävät sen niin lahjakkaasti. Se on kaiken kukkuraksi vielä korkean mäen päällä. Sadoista kirkoista joita olen kuvannut taitaa olla pahin.