Vihdoinkin viikonloppu!


Viikko oli pitkä kun mikä tai siltä ainakin tuntui! Kävin tänään lukemassa muutamia blogeja ja postauksia oli sen verran hurjasti, että enhän mä pysynyt ollenkaan enää perässä.

Olin varma, että kaikki vähänkään järkevät kuvat on jo julkaistu, mutta löysin sitten pari sinne päin.
Fasaani on kuvattu ovilasin läpi, joten siinä on hieman heijastumia. Toivottavasti pääsen viikonloppuna kuvausreissuille. Viime viikonloppu meni siltä osin vähän pipariksi. Yllättäen iski taas kamerakuume kun katselin viime kesän kuvia. Kesä on kuitenkin mun ykkössesonkia perhosineen, sudenkorentoineen ja kukkineen. Tytär täyttää vähän päälle kuukauden kuluttua 18 vuotta. Hän tietty mua höynää "julmasti", että saisi tämän mun nykyisen kameran  mahdollisesti nyt jo omaan käyttöönsä. Ehdotti jopa yhteisiä kuvausreissuja, jotka tietty tuntuis tosi kivalta. On hän pari kertaa ollut nytkin mun mukana, mutta eihän se häntä paljon innosta kun ei oo sitä omaa kameraa. Hmm...saisi kamerakuume mennä kuitenkin ohi. Olenko mä edes vielä valmis teknisesti haastavampaan kameraan?! En tiedä.

Hyvää viikonloppua!

+

Kommentit

Saila sanoi…
Mukavaa, aurinkoista viikonloppua!
Askartelin itte sanoi…
Rentouttavaa viikonloppua kuvausten parissa:)
Sirpa sanoi…
Pelkään pahoin, että tuo kamerakuume ei hellitä ja tottahan toki olet uuteen kameraan valmis!
Täällä puolestaan haaveillaan uudesta makroputkesta :)

Kuvauksellista viikonloppua.
Harakka sanoi…
Hieno kuva fasaanista ja tosi selkeä kuva myös.-
Kiva olisikin saada uusi kamera ja uudet laitteet, hi..
Mutta ovat vaan niin turkasen kalliita ja kun kaikki putket sitten pitää aina ostaa vielä erikseen, niin kalliiksi tulee koko setti!
Mutta jos tyttäresi tykkää kuvata, niin mikä sen hienompaa on, kiva olisikin käydä yhdessä kuvausreissuilla.
Ja sä olet kyllä valmis uuten settiin!
Tiitsa sanoi…
Sinäkö et olisi valmis uuteen kameraan, tottakai olet. En halua yllyttää, mutta yhteinen harrastus aikuistuvan tyttäresi kanssa olisi huippujuttu ;))
Luvassa olisi mukavanoloinen kuvausviikonloppu, ainakin säiden puolesta joten mukavaa viikonloppua. ;)
Laura sanoi…
Sinäkö et olisi valmis haastavampaan kameraan ?! Jos pointtina on harrastuksen kehittäminen ja laajentaminen perhepiissä niin mikä ettei! Jos sitten tyttäresi kuvausinto laantuisikin sinun kuvauksesi ei olisi kiinni kameran tarjoamista mahdollisuuksista. Tältä näyttää täältä puusta katsoen : )

Kuvauksellista viikonloppua!