Hutun keittäjä!


Luulin, että puussa on jokin roska. Kävelin vaan rauhallisesti kävelytietä eteenpäin. Kun olin ihan kohdalla, niin sitten mä tajusin siinä istuvan harakan. Ei ne yleensä vaan istu, vaan lähtevät tosi ajoissa lentoon. 


Juuri äsken meillä hurrattiin Lisse-kissalle. Vanhin tytär on opettanut Lisselle temppuja, mutta niitä ei ole pitkään aikaan tehty. Nämä ovat koirille ihan tuttuja, mutta kyllä kisutkin ne oppii avulla.  Elikkä istuminen pyydettäessä ja tassun anto! Hyvä Lisse, Nobel-kisu!!

Kommentit

Saila sanoi…
Oho, kissan täytyy olla yhteistyöhaluinen ja kiinnostunut oppimaan, automaattisesti se ei kai yritä selvittää mitä ihminen haluaa kuten koira ;-)
Teillä asuu Nobel-kisu :-D
Vikki sanoi…
Mikäs harakkaa vaivasi, yleensähän ne eivät suostu poseeraamaan millään :)
Hyvä Lisse!
Tiitsa sanoi…
Harakka on tainnut olla ihan muissa maailmoissa, kun noin kauniisti poseeraa. Tai sitten sinulla on maaginen kyky pysähdyttää jopa harakka poseeraamaan.
Tokihan Lisse oppii moisia temppuja. Pari kesää sitten näin kun kanalle opetettiin agilityä... ja sekin oppi. Lisse sentään on arvonsa tunteva kissa ;)
Pasi Lepola sanoi…
Taitaa olla ihan juhlapuku harakalla päällä. :) Hyvä Lisse, kyllä kissatkin osaavat, jos vaan viitsivät! Jasukin osaa "koiratemppuja" mm. noutaa heitetyn pikkuesineen.