-28.2 C


Jännitystä peliin heti aamusta. Töihin tässä täytyisi lähteä, mutta auto muistutti enempi jotain napajäätikön kulkupeliä. Umpijäässä. No, ehtii sen olla roikan perässä 1 1/2 tuntia. Toivottavasti se riittää. Kännykät pitää olla täydessä latauksessa, jos hätä iskee. Kunnolla vaatetta. Eväsruuat eivät ainakaan matkalla lämpene! :) 

Tänään pitäisi rempan vuoksi pois käytöstä olleet työpaikan lämmityspaikat olla ekaa päivää käytössä. Toivon niin todellakin. Jos ei oo, niin yritän vaihtaa työpistettä. Toisaalta siinä vaiheessa on kyllä herkästi senkin paikat jo menneet. Jos lähtisi vähän ajoissa, niin näkee paremmin tilanteen.

Todella huonosti tuli nukuttua viime yönä. Se on aina näin viimeisen lomapäivän päätteeksi. Pitäähän se työstressi aloittaa. Tosin oli mulla kylmäkin nukkuessa. Yritin tehdä peitosta jonkinlaista huppua suojaamaan päätä ja niskaa. Siinä vaan helposti varpaat jäi ilman suojaa. Olisi pitänyt laittaa sukat jalkaan. Nyt mua vähän pelottaa sen punarinnan puolesta. Kävin jo laittamassa heti klo 6 ruuat linnuille. Kävikö nyt sen huonosti? Riippuu aika tavalla siitä, missä viettää yönsä.

Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Koko Suomi on kuin syväjäädytetty, mutta eiköhän me, autot ja linnut vielä pari päivää kestetä. Kyllä se sää siitä ihan kohta lauhtuu...
Sussi sanoi…
Sama juttu täällä. Onneksi lauhempaa on luvassa viikonlopuksi.
Pirkkoinkeri sanoi…
Kovaa pakkasta on pidellyt. Aivan hurjalle tuntuu kun ei oikein vielä ole tottumusta tältä talvelta. Sääli on lintusia kun se suojaava lumikin puuttuu, ainakin täällä.
Ja mua surettaa monet kasvit. Kuinka muratti voi talvehtia tälläisenä talvena? Entäs syrikät? Puhumattakaan magnoliasta joka muutenkin istutettiin liian myöhään...

Pitäiskö pikkulinnuille laittaa joku lämmittelypaikka ulos?! Kaverin mies teki joskus hautakynttilöistä lämmittelypaikan fasaaneille ja rusakoille, ja kuulemma ne ihan oikeasti lämmitteli siellä. tai sitten vaan muuten kökötti siinä kynttilöiden vieressä, sitä ei tarina kerro.
Mustaleski sanoi…
On se hassua miten tämä pakkanen ja talvisää aina yllättää:) - tosin nyt oli aika rapakka keli, mikä vaikutti liikenteeseen, työskentelyyn ulkona eli vähän kaikki oli kohmeessa ja jäätyi, jopa putketkin. Lintukin lämmitteli lyhdyn reunalla, mutta siitä tuli niin epäselvä kuva kun en heti aamusta ollut itsekään ihan sulana:)