Hömppää


Ajattelin pitää listaa vuoden aikana näkemistäni lintulajeista. Tämän vuoden saldo on 23. Viime vuonna pääsin lukuun 68. Hömötiainen on tavallinen tiainen, mutta niitä ei näy meillä. Tuolla toisella puolella kaupunkia lintujen ruokintapaikalla näkyi. En koe olevani kuitenkaan lintubongari. Mun luonne on vaan sellainen, että tykkään tehdä listoja ja laskea erilaisia asioita.

Viikonloppu lähenee ja pihabongaus. Siihen osallistun kyllä, olin bongari tai ei! :)
Kommentit

Plaza de Mustis sanoi…
Onnittelut! Olet loistava lintukuvaaja ja kuvat ovat selkeitä, teräviä ja kauniita, niitä katsoo ilokseen, vaikka aina ei tule hehkutettua:)
Marika sanoi…
Meillä pihabongaus on aina yhtä helppo näin talvella: tasan nolla lajia! :D Kesällä vaikka tonttimme elää ihanan monimuotoisesti, niin talvella ei näy tintin tinttiä. Edes kanat eivät halua pihalle talvella.. :)
Pasi Lepola sanoi…
Hyvä idea laittaa linnut ylös, näin jokaisella lajilla on oma merkityksensä, jopa hömpällä. Joo-joo, on se ihan nätti lintu...
Mä en tunnista lintuja niin hyvin että voisin tehdä mitään listausta. Talvella se on vielä kohtuullisen helppoa kun lintulaudalla ei käy yletöntä lajikirjoa mutta kesällä! Huh.

Ja toisaalta silloin tulee keskityttyä lähinnä kukkasiin.