Kiulukat


Suviruusu on täynnä kiulukoita, sillä se kukki oikein runsaasti. Eivät ole kelvanneet ainakaan vielä linnuille. Sama juttu naapurin ruusupuskassa. Se vasta punaisena hohtaakin. Ehkä ne vielä talven edetessä kelpaavat.

Töissä on puhdistettu ilmastointikanavia. En tiedä johtuuko siitä vai mistä, mutta minulta lähtee iltapäivään mennessä ääni. Se kyllä palautuu jo autossa kotimatkalla. Ärsyttävää, kähisen kun jossain pahassa flunssataudissa. Hengitykseen ei vaikuta ollenkaan, en tarvitse piippua. No, huomenna ollaan toisessa työpisteessä. 

Viikonloppuna lauhtuu sää, mutta samalla auringonpaiste katoaa taivaalta. Kyllä nuo paukkupakkaset oikeastaan mulle riittävätkin. Ehkä ne vielä palaavat. Onhan tuota talvea vielä jäljellä.


Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Kiulukat on täälläkin vielä puskan koristeena. Tuo ilmastointikanavien puhdistus nostattaa kyllä pölyä hengitysilmaan vaikka kuinka on luvattu suojata, ainakin meillä töissä. Saas nähdä millaiseksi sää muuttuu, talvea on jäljellä ja upealta näyttävää keliä on ollut ulkona vaikka niiiin raikasta!
Sussi sanoi…
Viherpeipot pitävät kiulukoista, vielä ne päätyvät syötäviksi.