Pihakurre


Luultavasti tämä sama kurre on ihan kohtuudella verottanut lintujen ruokintapaikan pähkinöitä. Ei haittaa, toisi vaikka muutaman kaverinkin. Mä lupaa pitää pähkinöissä!


Pihabongaus taitaa jäädä huomiseen, sillä meillä on ihan järkyttävä tuuli. 6 m/s, mutta olen varma, että puuskissa huomattavasti enempi. Katsokaa nyt, kurren turkkikin meinaa kääntyä nurinpäin!


Hän ei nyt oikein innostunut mun kanssa keskusteluista, vaikka yritin kyllä heittää oravaläppää parhaani mukaan. Tässä mä oon nyt toista tuntia aikaillut, että lähtisikö kuvausreissulle vai ei. Ei oikein inspiroi.

P.S.  Kuten bloggarit ovat huomanneetkin. Lukijoiden määrä vaihtee jopa päivän aikana moneen kertaan! Väheni kolmella ed. iltana. Yhtään ei ollut tullut lisää, sitten kasvoi takaisin entisiin lukemiin kumminkin. Mielenkiintoista. Yksi lukija kävi vain muutaman tunnin visiitin! 

Kommentit

Noijan liikunta sanoi…
Täällä istutaan aitiopaikalla ruokailijoita odotellen, vielä turhaan. Ulkoilla myös mieli tekisi, mutta tuo tuuli ja liukkaus ei houkuttele. Eilisestä ``perunapellolla`` kävelyteillä kävelystä vielä jalat rasittuneet. Mutta onneksi tuo aurinko sisältä katsoenkin tuo iloa.
Minttuli sanoi…
Kurre on mainio :)
Täälläkin tuuli puhaltaa, mutta siitä huolimatta lintuja on mukavasti pihapiirissä.

Mukavia bongailuja!
Ulla sanoi…
Oi kun hän on söpö. Asumme niin maalla, että meidän kurret ovat arkoja toista kuin Hietaniemessä.
Liplatus sanoi…
Suloisia kurre kuvia!

Seurasin myös aamulla, kun pihan reunamilla kahinoi kolme oravaa.
Oravat horrostivat pakkasten ajan, ei näkynyt pihapiirissä.
Ajattelin, että hylkäsivätkö, onneksi ei. :-)


Suvikummun Marja sanoi…
Onneksi kurrella on turkki tiukasti kiinni, ettei lähde tuulen mukaan!
Miten nuo pihabongauspäivät aina sattuvatkin sellaisille päiville, että ruokintapaikka ammottaa tyhjyyttään. Viime viikolla oli ruokailijoita vaikka kuinka paljon, tänään pari harakkaa!
Jotenkin muistelisin, että viime vuonna oli sama juttu!
Anonyymi sanoi…
Ei oo tänään tarvinnut bongailla. Aamulla katselin, kun fasaanikukko meinasi mennä nokalleen, kun tuuli nosti pyrstön pystyyn. Hyvin vähän on ollut ruokailijoita meilläkin. Jospa huomenna olisi parempi päivä.
Katinka sanoi…
Oravat ovat kyllä niin sympaattisia =). Keli ei todellakaan innosta kuvaamaan. Täällä Espoossa on satanut vettä monta päivää ja lähes kaikki lumet ovat sulaneet. Jännittävää miten tämä keli voi vaihdella näin rajusti. Ihanaa viikonloppua!
Kivipellon Saila sanoi…
Tuo orava on kyllä kaunis! Täälläkin tuulee mahdottomasti ja vain yksi sinitintti ruokintapaikalla tänään pikavierailulla! Säät vaihtelee ihan mahdottomasta nykyään! Mukavaa viikonloppua!
Susanna sanoi…
Tänään on ollut tuulinen ja puuskainen päivä...

Lukijoiden joukossa on ollut useampia vuosia muutamia nopeatempoisia tyyppejä. He tulevat seuraajaksi hetkeksi tai kahdeksi ja poistuvat sen jälkeen. Heidän omissa blogeissaan on tyypillisesti aina alle 10 kirjoitusta. Ja blogit tietysti vaihtuvat matkan varrella...

Jonkun mielestä blogielämä on selvästikin antoisaa tuolla tavoin, mutta hymähtelen toki mielessäni, kun samat nimet ilmestyvät uudelleen lukijoiksi noin vuoden välein jättääkseen blogini taas muutamassa viikossa ;-)
Myös viimevuonna oli ihan jäätävä tuuli kun olisi pitänyt tehdä havainnointeja linnuista. Joku tilaa tahallaan tuulen pihabongauksen ajaksi. Meidän kiusaksi.
Marru sanoi…
Kurret ovat kyllä todella kuvauksellisia :)
Täällä ei enään tuule, mutta todella harmaa sää.
orvokki sanoi…
Miten onkaan ihana kurre !!!
JPK sanoi…
Oikein söpö kurre teillä siellä pihapuissa. :) Nuo on niin mukavia, mutta huipputeräviä hampaita saa varoa. Tosin ehkä et pääse hetkeen objektiivia ihan tuon suuhun työntämään. :))
seita sanoi…
Kolmoskuvassa kurre melkein hymyilee.