MaisemaaKyllä maisema voikin näyttää erilaiselta eri vuodenaikoina. Näin talvella jotkut puut ovat oikeastaan edukseen kuurassa. Niiden muoto näkyy paremmin. En mä oikeastaan ole kesällä noita edes noteerannut. Sekoittuvat yleiseen vihreyteen ja taustalla olevaan metsään.

Tämä iso oja on täynnä sulamisvesiä ja läheisilta pelloilta tulevia vesiä. Se on tosi mutainen. Se halkoo asuinaluetta ja sen yli on rakennettu pari kävelysiltaa. Viime kesä oli oikeastaan eka, että siellä oli todella paljon korentoja. Pieniä ja isoja. Se on tosi hyvä asia. Sorsaperhe risteilee sitä päästä päähän. Saivat ison poikueen viime kesänä. Alueella on myös paljon fasaaneja, variksia ja rusakoita. Ympärillä on joutomaata, josta löytyy ruokaa. Tuonne metsänlaitaan tuli se iso pelto, jota myrkytettiin keväällä ja syksyllä. Ennen se oli mahtava perhosten bongauspaikka. Ei enää. Kuva on otettu puusillalta, joka -25 C pakkasessa natisi ja paukkui. Se on todella hyvin tehty, ettei mitään vaaraa, mutta äänitehosteet olivat hyvät!


Kommentit

Matkatar sanoi…
Upean näköistä, kiva kun olet tarennut kuvailla! Täytyy katsoa jos huomenna itsekin pääsisi luontoon kameran kanssa :)
Aurinkokujalla sanoi…
Upeita kuvia kyllä on. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin jäseneksi. Olisi kiva jos tulisit vierailulle Aurinkokujallekkin.
JPK sanoi…
Kauniita puita pakkasessa. Tuossa alemmassa kuvassa maisema on vielä hieman yhtenäisempi värinsä puolesta. Mahtuuhan tuota lunta kuitenkin vielä hyvin puiden oksille!
seita sanoi…
Pakkanen koristelee vaatimattomatkin puut ja pensaat.