Keltasirkku


Tössin puukiipijän kuvaamisen pariin otteeseen. Vaihdoin makron teleen ja siinä jotenkin vahingossa vaihdoin videokuvaukseen. Kun en koskaan videokuvaa, en heti löytänyt napikkaa, mistä saa taas valokuvaustilaan. Lintu ehti kadota. Olisi ollut niin hyvällä kuvauspaikalla. No, luovutan ja olen lähdössä toiseen suuntaan. Kun se puukiipijä sitten ilmestyykin toisen puun takaa. Mä sössin senkin mahdollisuuden liikkumalla liian äänekkäästi lähemmäs. Ei auta alkaa manailemaan. Joskus osuu, toisinaan sitten ei. 

Kuljen eteenpäin. Tiheää mänty- ja kuusimetsää. Varsin hämärääkin. Auringonvalo osuu keltasirkkuun, se suorastaa loistaa keltaisena jo kauas. Se on kai niin väsynyt ja kylmissään, että lopulta antaa mun tulla varsin lähelle.


Kommentit

Sarppu sanoi…
Tuntuu että linnutkin on niin kohmeessa ja pörhöllään, etteivät pienestä viitsi säikähtää, paitsi punatulkut :). Meillä alkaa jo olemaan kirjavuutta lintulaudalla kun jouluun asti ei ollut muita kun talitintteja. Kuusitiaiset ovat rohkeimpia ja aikas suloisia.
Sirpa sanoi…
Upea kuva keltasirkusta!

Mukavaa alkavaa viikkoa!
Laura sanoi…
WOW!
Kiitos jälleen kuvistasi! Älä palellu :)
Sussi sanoi…
Komeat sirkkukuvat! Meilläpäin ei niitä juuri näe.
Irma sanoi…
Kaunis Keltasirkku.
Huopalintu sanoi…
Kaunis valoisa kuva ja lintu! Kyllä niitä kuvaustilanteita menee ohi paljon, varsinkin jos lintuja ja eläimiä ylensäkkin kuvaa. Mie olen tehnyt tarkkailua yhden koskikaran suhteen, se asustelee pienessä purossa. On kovin arka, mutta olen ehkä keksinyt miten saan sen vangittua kameralla :)
sini sanoi…
Mahtavan hienoja ja tarkkoja kuvia, omistan itse vain pienen digin......
JPK sanoi…
Tykkään tosi paljon tuosta ensimmäisestä kuvasta! Katsekin on niin mainio!
Marru sanoi…
Todella kauniit kuvat!
Kivipellon Saila sanoi…
Nätti sirkku! En ole niitä vuosiin nähnyt, ennen niitä oli paljonkin! Hienot kuvat!