Leppää ja läppää


Meillä on vielä joulukoristeet paikoillaan kuusesta lähtien. En millään haluaisi niistä luopua. Kodista tulee paljon tylsemmän näköinen ilman niitä.  Pakko kai kuitenkin on. Joulukukat ovat niin huonossa kunnossa, ettei niistä luopuminen ole kummoinenkaan juttu. Tuo joulukuusi...ihana vieläkin!

Eilen ruokintapaikalla kävi kerrallaan sellaiset 15 lintua. Punarintaa ei näkynyt. En tosin päivystänyt niin ahkeraan ikkunassa kun normaalisti. Toivottavasti sen tänään bongaan, niin ei huoleta niin kovasti. Siihen on jo jotenkin kiintynyt. Onhan se ollut varmaan joka päivä vieraana yli kaksi viikkoa jo. Tämä kuvissa oleva puu on ihan itse järjestänyt näin komeat koristeet. Harmi kun ei ollut kun laajakulma mukana. Olisin kuvitellut, että näin kovien pakkasten jälkeen niissä olisi ollut kuuraa enemmänkin. Ovat vielä hyvin avoimella paikalla sään armoilla.


Kommentit

Lapsena mä kärsin kun meillä oli aika kuusi pidempään kuin kellään muulla!
Kuusi tuotiin sisään vasta aattona, ja siitä sitten nautittiin niin kauan kuin se vaan ikinä pysyi hyvänä. Mua hävetti kun kavereita tuli tammikuun lopulla ja ne oli ihan ihmeissään että kuinka teillä voi vielä olla kuusi...Ei ollu kivaa sanoa, että Äiti ja Isä vaan tykkää siitä niin lujaa. :D

Kivoja talvikuvia :) Katselin eilenillalla pimeällä kotiinajaessani, että puihin olikin tullut nätisti tuota pörröistä kuuraa. Näyttivät upeilta.
Äityli-Mummo sanoi…
Tanakast o joulu pystys meilkii, lopetettaa vanha kansa mukkaa ämmiijouluu elikkäs kynttiläpäivä. Nii kaua syyvää, ku kerkkijä pukkaa, eiköhä sit olla saatu vastinetta 50€ minkä kuus mokoma makso :D Tosi upeet leppäkuvat !
Kirsti sanoi…
Mie kokosin kuusen ja koristeet loppiaisena pois ja tuli niin pimeää kun kaikki kyntteliköt keräs pois.Hienot kuvat lepästä :)
Hienot kuvat. Kuusi tuo mukavan tunnelman. Itse keräsin loppiaisena kuusen pois ja eilen lähti viimeinenkin tähti ikkunasta. Onneksi alkaa päivä pitenemään.
Kivipellon Saila sanoi…
Meiltä lensi kuusi ulos torstaina, kaunis puu, haikeaa oli jälleen mutta neulasia oli hissuksiin alkanut tippua, joten joulunaika siltä osin päättyi, joulusuklaita olisi vielä useampi loota.

Upeita pakkaskuvia! Noi leppien kävyt ovat kyllä kauniita!