Hiiripöllö


Varmaankin jo kolmatta viikkoa on hiiripöllö päivystänyt n. 3 km:n päässä meiltä siirtolapuutarhan kupeessa. Siellä sillä on hyvät metsästysmaastot.


Olen viisi kertaa käynyt sitä etsimässä kameran kanssa, mutta se ei nähtävästi tykkää olla paikalla klo 15-16 maissa. Turhautuneita kuvauskamuja on taaplannut maisemaa. Harmi kun tänään oli niin pimeä päivä, että kuvista tuli nyt mitä tuli. Pimeitä.


Kuulemma hän on tyttö. Alueen nimi on Jukola, joten eiköhän hän Venla sitten ole nimeltään. Hiiripöllö ei oo mikään ihan pikkuinen lintu. 36-39 cm pituus, paino 270-320 g. Tytöt ovat painavampia. Päiväaktiivinen tapaus. Kommentit

mustakissa sanoi…
Tuollaisen kun saa kuviin, ei voi olla kuin tyytyväinen. En näe kuvissa mitään vikaa, mutta olenkin tosi amatööri. Hieno lintu ja mielestäni oikein hyvät kuvat. Kivasti on tytteli suojannut jalat kylmältä:)
Huopalintu sanoi…
Onpa hieno bongaus sinulla. Kauniita kuvia kauniista pöllöstä. Pöllöjä näkee niin harvoin. Onneksi sait pöllön näkyville, kun niin kovasti yritit monena päivänä. Mukavaa viikonloppua!
Ulla sanoi…
Tuo otuksen ilme kyllä kertoo muusta kuin ihastumisesta kuvaajaan. Ylimielinen. Söpö hän on.
Gunilla Bäck sanoi…
Upea ilmestys! Onneksi sait kuvattua.
Paula Jakobsson sanoi…
Sula on todella kivoja kuvia sun blogissa linnuista erityisesti :) Mulla on useaan otteeseen tullut huuhkajia ja lapinpöllöjä vastaan, mutta ei oo kameraa just sillon ollu matkassa x)
TainaT sanoi…
Oi miten upea pöllö! Eiks tuo oo semmone pikkase haukkamaine tapaus..
Upeat kuvat kerrassaan.
Minttuli sanoi…
Hieno bongaus ja kuvasi ovat todella hyvät!
Marru sanoi…
Ihana ja niin ylpeäni siellä katselee!!! :)
orvokki sanoi…
Olitpa onnekas ja sait kuvattua, mitä sen on väliä millainen sää. Ehkä oli parempi ettei auringon tuomat varjot häiritse.
Komea on pöllö ja komeat on kuvat.
Kivipellon Saila sanoi…
Komea on lintu ja ilmeet paljon kertovat ja oikein kohtikin Sinua katsoi! Upean kuvasarjan sait!
Marja sanoi…
Upea ilmestys!
Ihan mainiot kuvatkin ovat!
Elmeri sanoi…
Voi kuinka söpö pöllönen, vähän tuiman näköinen. En ole koskaan nähnyt pöllöä luonnossa, paitsi kerran pienen kärttyisän näköisen varpuspöllön.
Katinka sanoi…
Loistavat kuvat! Luontokuvaus on juuri tuota. Etsi, etsi, mene paikalle, pety ja sitten yhtenä kertana jes, siellä se on =D. Silloin kaikki pettymysten paha mieli katoaa =D.
Kikka sanoi…
Komea on pöllö. Ja mitkä silmät!!
Häivähdys sanoi…
Oletpa tehnyt tosi hienoja bongauksia viikon varrella!
Eila Vasama sanoi…
Onhan topakka Venla<3