10 minuutin ihme!


Kuten taivaan väristä voi päätellä, niin sateisessa ja harmaassa säässä on vaellettu tänään. Kuitenkin jostain se aurinko n. 10 minuutiksi ilmestyi aivan yllättäen taivaalle. Näin jonku miehen laiturilla keräävän kalastustarvikkeita kasaan ja myöhemmin rannassa virutti vedessä kalasaalistaan. Teki mieli kysyä, että saanko tulla kuvaamaan kalat? Jotain isompaa saalista näytti olevan. Semmosta n. 35 cm pitkää. Sitten iski pupu pöksyyn ja jatkoin matkaa. Kuvasin kuitenkin vastarannan talot.

Tänään menen ajoissa nukkumaan, sillä huomiseksi on tiedossa ihan vilkas päivä ja lisäksi lauantai on poikkeuksellisesti töitä. Sunnuntain säätiedotus on epäilyttävän sateinen. Jääkö tulevaltakin viikonlopulta kuvaukset näpsimättä.


Kommentit

Saila sanoi…
Oi... täällä oli upea aurinkoinen päivä aamun pilvisyyden jälkeen! Ehkä se tulee huomenna sinne sitten. Ihana valo on kuvissasi.
Pirkkoinkeri sanoi…
Kauniita ovat maisemat auringonpaisteessa. Olisit vaan kysynyt lupaa. Ties vaikka kuinka mielissään olisi ollut :)
Vikki sanoi…
Vähän samaan tapaan meni täällä klo. 15-16 välillä se ihme ilmestyi hetkeksi!
Aikas hienot asuinpaikat!
Tiitsa sanoi…
Kahden maissa aurinko täälläkin hiukan kurkisti pilvenreunan takaa, ehkä sen kymmenminuuttisen. Mukavan aurinkoiset kuvat sait vastarannalta. toivotaan, että se lupaa hyvää.
Susanna sanoi…
Minä odottelin auringonpilkistystä, vaan en ehtinyt sellaista näkemään... Ihan pilvisiin kuviin sain tänään tyytyä.
JPK sanoi…
Hienosti paistaa! Täällä taisi näkyä kanssa eilen vilaukselta.
orvokki sanoi…
Ihan pilvessä tämä päivä täällä tänään.
Sait napatuksi upeata auringonlaskun valoa. Kerrassaan.

Mutta olisit kysynyt vaan. Kyllä ne mielellään jutustelee ja näyttää saalista. Ja jollei, niin ainahan voi mennä pois. Kokemusta on, siis jutustelussa :)
marjukka sanoi…
Hienot vastakohdat, auringonkultaamat rakennukset ja synkkä taivas! Täällä ollaan oltu "pilvessä" koko päivä!